FOLLOW US: facebook twitter

Στην τελική ευθεία η camera zizanio: Ο κατάλογος των ταινιών που θα προβληθούν

Ημερομηνία: 15-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η Camera zizanio βρίσκεται  πλέον στην τελική ευθεία. Η επιλογή των ταινιών έχει ολοκληρωθεί, οι προσκλήσεις έχουν σταλεί, πολλά σχολεία από την Ελλάδα έχουν προγραμματίσει το ταξίδι τους στον Πύργο και έχουν αναγγελθεί ήδη οι πρώτες αφίξεις από το εξωτερικό.

Οι επισκέπτες της φετινής Camera Zizanio, που συμπίπτει με την επέτειο των 20 χρόνων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους, θα έχουν να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικά πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα που συνθέτουν 238 ταινίες και προέρχονται από 40 χώρες! Σημείωση: αυτή η επιλογή έγινε από ένα σύνολο πλέον των 1800 που υποβλήθηκαν στην Camera Zizanio.

Στο ελληνικό τμήμα θα προβληθούν 123 ταινίες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και οι οποίες κατανέμονται ηλικιακά, 38 για την κατηγορία Α, 44 για την κατηγορία Β και 30 για την κατηγορία Γ.

Ο κατάλογος των ταινιών εδώ https://camerazizanio.net/greek/201…

Στο ευρωπαϊκό τμήμα εκπροσωπούνται 29 χώρες με 96 ταινίες.

Ο κατάλογος των ταινιών εδώ https://camerazizanio.net/2017-2/eu…

Στο διεθνές τμήμα εκπροσωπούνται 10 χώρες με 19 ταινίες. Οι χώρες είναι: Αργεντινή, Περού, Βραζιλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Ινδία, Ιράν, Ιράκ.

Ο κατάλογος των ταινιών εδώ https://camerazizanio.net/2017-2/in…

Ο έντυπος κατάλογος της Camera Zizanio βρίσκεται στο στάδιο της σελιδοποίησης και σε λίγες μέρες θα η ηλεκτρονική μορφή του θα είναι διαθέσιμη μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Μείνετε συντονισμένοι, σταδιακά θα σας αποκαλύψουμε το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που συνοδεύουν τις προβολές των ταινιών. Τα εργαστήρια, τα σεμινάρια , τα μάστερ κλας και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος