FOLLOW US: facebook twitter

Στην τελική ευθεία η ΓΚΟΛΦΩ…

Ημερομηνία: 06-02-2017 | Συντάκτης:

golfo-stivanaki2

Πρεμιέρα για την Θεατρική Ομάδα Πύργου στις 18 Φεβρουαρίου – Οι πρόβες μέσα από τον φακό του Λάμπρου Τσακριλή

Αντίστροφα μετράει πλέον η Θεατρική Ομάδα Πύργου, που το ερχόμενο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα στον Απόλλωνα, εγκαινιάζοντας στον Πύργο και την φετινή θεατρική σεζόν, με το βουκολικό δράμα ΓΚΟΛΦΩ του Σπυρίδωνα Περισιάδη σε σκηνοθεσία της Ευανθίας Στιβανάκη.

golfo-stivanaki

Οι πρόβες πλέον είναι καθημερινές, τα πάντα είναι σχεδόν έτοιμα, η Ευανθία Στιβανάκη είναι και φέτος στο τιμόνι της Ομάδας και έχει βρεθεί στις πρόβες διδάσκοντας στους ηθοποιούς τον τρόπο με τον οποίο θα αποδώσουν τους ρόλους τους και το έργο και αναμένουμε πλέον με ανυπομονησία.

golfo-stivanaki1

Οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση της Θεατρικής Ομάδας, με υπέροχα κοστούμια – το διαπιστώνει κανείς εύκολα και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα- με μουσική και πολλά κρουστά επί σκηνής, ενώ οι ηθοποιοί φορούν μάσκες ακολουθώντας την πρωτόγονη μορφή θεάτρου.

golfo-stivanaki3

Μια φωτογραφική γεύση από τις πρόβες της θεατρικής ομάδας Πύργου, μπορούμε να πάρουμε από την εξαιρετική φωτογράφιση που έκανε ο Λάμπρος Τσακριλής και που μας βάζει στο κλίμα της παράστασης…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος