FOLLOW US: facebook twitter

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στην ΠΕΔ σήμερα ο Π. Κουρουμπλής

Ημερομηνία: 30-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

kouroumplis

Οι τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της Τ.Α

Στην Πάτρα θα βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος πρόκειται να συμμετάσχει σε δύο συσκέψεις, μια στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μια στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, σε διευρυμένη συνεδρίαση με την συμμετοχή δημάρχων και των τριών νομών.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στις 9  θα πραγματοποιηθεί Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τη νέα σύνθεση των αντιπεριφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας, ενώ στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία της Περιφέρειας, σύσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, για θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση.

 Παράλληλα, στις 11 το πρωί, στα  κεντρικά γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας ( ΠΕΔ.ΔΕ) στην Πάτρα (Αλ. Υψηλάντου 114-116, 1ος όροφος), έκτακτο  διευρυμένο  Διοικητικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Προέδρου της κου Γ. Παπαναστασίου, Δημάρχου Αγρινίου και με την παρουσία  του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη  Κουρουμπλή.

Αντικείμενο της συνεδρίασης θα είναι οι τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς  και ο γενικότερος παρεμβατικός και αναπτυξιακός της ρόλος,  στις τοπικές κοινωνίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος