FOLLOW US: facebook twitter

Στην Ηλεία ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας

Ημερομηνία: 17-03-2017 | Συντάκτης:

mitropoulos-1

Εθιμοτυπική επίσκεψη Μητρόπουλου στην Ηλεία

Στην Ηλεία βρέθηκε χθες ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος. Συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Ταξίαρχο Κώστα Στεφανόπουλο επισκέφθηκε το Μητροπολίτη Ηλείας, τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους Πύργου και Ήλιδας. Σε κάθε περίπτωση συνομίλησαν για θέματα που άπτονται της αστυνόμευσης και της ασφάλειας στο νομό.

mitropoulos-2

Ο κ. Μητρόπουλος ξεκίνησε τις επισκέψεις του από τον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό και εν συνεχεία βρέθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή. Επόμενος σταθμός των εθιμοτυπικών επισκέψεων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος και τελευταίος ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.\

Σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, τόνισε ότι «… υποδεχθήκαμε στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μητρόπουλο ο οποίος ανέλαβε πριν από λίγο καιρό τα καθήκοντα του, προκειμένου να κουβεντιάσουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορούμε με συνεργασία και κοινή προσπάθεια να προσφέρουμε στην ασφάλεια των πολιτών.

mitropoulos-3

Είναι κοινός τόπος να πω, ότι μέχρι τώρα η συνεργασία μας με την αστυνομία και τον κ. Στεφανόπουλο είναι άψογη σε ότι κι αν έχουμε χρειαστεί είναι αρωγός και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ασκούνται εδώ τα καθήκοντα της αστυνομικής διεύθυνσης. Μιλήσαμε για τα επιμέρους προβλήματα, για κάποια που είναι στην επικαιρότητα αλλά και για κάποια τα οποία χρονίζουν με τον Γενικό διευθυντή. Θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία όπως είχαμε και με τους προηγούμενους Αστυνομικούς Διευθυντές –τοπικούς αλλά και τους περιφερειακούς. Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ηλεία και θα έχουμε την ευκαιρία μόλις εγκατασταθεί και γνωρίσει καλύτερα την Ηλεία να έχουμε κι άλλες ανταλλαγές απόψεων και συνεργασιών για ότι άλλο ήθελε προκύψει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος