FOLLOW US: facebook twitter

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» από την ΕΡΤ: Μεγάλο τρίωρο τηλεοπτικό αφιέρωμα της δημόσιας τηλεόρασης στον Γιάννη Τζουανόπουλο, τα τραγούδια του και την Γιορτή των αποδήμων στα Μακρίσια

Ημερομηνία: 25-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον δικό μας Ηλείο στιχουργό και διοργανωτή της Γιορτής των αποδήμων στα Μακρίσια Γιάννη Τζουανόπουλο, κάνει η νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ».  Οι οικοδεσπότες της εκπομπής, Ναταλία Δραγούμη και Παναγιώτης Μπουγιούρης, υποδέχονται στο στούντιο τον Γιάννη Τζουανόπουλο και τα τραγούδια του, ενώ στη συντροφιά τους είναι καλεσμένοι μια πλειάδα γνωστών καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδιστών που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του Γιάννη και ηθοποιών που  έχουμε αγαπήσει από επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις και δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν  φιλοξενηθεί αυτά τα 20  χρόνια στις εκδηλώσεις στα Μακρίσια και έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί μαζί με τον Ηλείο στιχουργό.

Ο μοναδικός προσκεκλημένος στον στούντιο που δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά άμεση σχέση με την Ηλεία, είναι ο διακεκριμένος αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος που μιλά για τον Γιάννη Τζουανόπουλο. Επίσης πέρα από το ζωντανό γύρισμα, υπάρχουν και συνεντεύξεις καλλιτεχνών, όπως της Ελένης Βιτάλη, της Μαίρης Λίντα, το ζωγράφο Γιώργο Σταθόπουλο κ.α που μιλούν για τον Ηλείο στιχουργό και την φιλοξενία τους στα Μακρίσια.

Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από τις Γιορτές των αποδήμων στα Μακρίσια, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το 10ο αφιέρωμα που γίνεται στην τηλεόραση για τον Γιάννη Τζουανόπουλου- από την ΕΡΤ και τα ιδιωτικά κανάλια- καθώς έχουν μεταξύ άλλων προηγηθεί η Σεμίνα Διγενή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Άκης Παυλόπουλος, ο Κώστας Χαρδαβέλας κλπ με μεγάλα αφιερώματα.

Η εκπομπή μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, θα είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσική, κέφι και χορό. Η λαμπερή και πανέμορφη Ναταλία Δραγούμη παρουσιάζει στιγμές της καλλιτεχνικής πορείας του Γιάννη Τζουανόπουλου μαζί με τον αγαπημένο ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη, πολλά από τα 350 και πλέον γνωστά τραγούδια που έχει γράψει ως στιχουργός, νέα και παλιά ερμηνευμένα από γνωστούς τραγουδιστές, αλλά και την παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου που θα τραγουδήσει την «Νεφέλη».

Στο στούντιο και η Μπάντα της Πυροσβεστικής που θα συνοδέχει την Μαρία Σουλτάτου στο «Τραγούδι της φωτιάς», η ορχήστρα του Γιώργου Παγιάτη, αλλά και δέκα μπουζούκια με τον κορυφαίο Μανώλη Καραντίνη πρώτο μπουζούκι και τον βετεράνο σολίστα του μπουζουκιού Δημήτρη Χρονά.

Τραγουδούν ακόμα η ο Μιχάλης Τζουγανάκης, η Γιώτα Γιάννα, η Μαρία Γράμψα,ο Λάκης Χλακιάς, η Στέλα Κονιτοπούλου που θα πει το νέο τραγούδι του Γιάννη «Αιγαίο» και η μητέρα της Στέλα Κονιτοπούλου, ο Δημήτρης Κανέλλος, ο Κώστας Τρινταφυλλόπουλος, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, η Άννα Φόνσου, ο Γιώργος Γαλίτης, ο Κώστας Αγέρης κ.α ενώ συγκλονίζει με το κλαρίνο του ο Βασίλης Σαλπέας!

Τα γυρίσματα στο στούντιο ολοκληρώθηκαν και η εκπομπή- αφιέρωμα στον Γιάννη Τζουανόπουλο και τον Άι – Γιάννη Μακρισίων θα προβληθεί σύντομα, ωστόσο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος