FOLLOW US: facebook twitter

Στα μουσικά μονοπάτια της Μελίνας Ασλανίδου: Λαοθάλασσα στη συναυλία που έδωσε στην Κρέστενα στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας που διοργάνωσε ο δήμος

Ημερομηνία: 10-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Ασφυκτικά γέμισε ο χώρος της Γιορτής Σταφίδας στην Κρέστενα το βράδυ της Τετάρτης. Η Μελίνα Ασλανίδου έδωσε μια μοναδική συναυλία, με είσοδο δωρεάν για το κοινό, που οργάνωσε ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και το Κέντρο Κοινότητας του δήμου.

Μια συναυλία που έκρυβε εκπλήξεις καθώς αγαπημένα πρόσωπα της Μελίνας, ταξίδεψαν στην Ηλεία για να την δουν από κοντά και να βρεθούν στο πλευρό της… Μέρος της έκπληξης ήταν και η στενή φίλη της και γνωστή ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη. Ήταν αυτή που ανέβηκε πάνω στη σκηνή πρώτη και προς έκπληξη του κοινού, άρχισε να τραγουδά μια επιτυχία της Μελίνας. Οι επόμενες στιγμές βρήκαν την γνωστή ερμηνεύτρια να κυνηγά – σε ένα σκετσάκι που πρόχειρα έστησαν – τη φίλη της ηθοποιό για να παραπονιέται η τελευταία πως «πάλι η Ασλανίδου θα τραγουδήσει σε αυτή τη συναυλία»…

Μετά το χειροκρότημα του κοινού για αυτό το μικρό θεατρικό, η Μελίνα Ασλανίδου άρχισε να ξετυλίγει τα τραγούδια της, πρώτα από το νέο της άλμπουμ «Ξημερώνει Κυριακή» όπου ερμηνεύει τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και συνέχισε με πολλά άλλα δικά της, τραγούδια με τα οποία καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού.

Ο δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του δήμου Δημήτρης Μπατζάκας, υποδέχθηκαν την Μελίνα επί σκηνής και στο μέσο της συναυλίας της απένειμαν μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι και μια μεγάλη ανθοδέσμη, κάνοντας την ερμηνεύτρια να συγκινηθεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος