FOLLOW US: facebook twitter

Στα Καλακέικα της Σκαφιδιάς άνοιξε στα δύο ο δρόμος από τη βροχή!

Ημερομηνία: 19-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

kalaikeika-dromos-anoixe-duo

Η νεροποντή που έπληξε την περιοχή του Πύργου, δημιούργησε πολλά προβλήματα σε διάφορα σημεία του δήμου. Αλλού τα νερά της βροχής κατάφεραν να βρουν διαφυγή ή να πλημμυρίσουν μεγάλες εκτάσεις. Αλλού όμως παρέσυραν στο πέρασμά τους ακόμα και δρόμους.

kalaikeika-dromos-anoixe-duo2

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στα Καλακέικα της Σκαφιδιάς όπου χθες το απόγευμα οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν όταν κόπασε η καταιγίδα πως ο δρόμος μπροστά από τα σπίτια τους, που συνδέει τα Καλακέικα με το Λεβεντοχώρι, είχε ανοίξει στα δύο… Αιτία η πίεση και ο όγκος του νερού στον αγωγό των όμβριων υδάτων που «τίναξε» στον αέρα το δρόμο. Σε ένα σημείο τα σημάδια ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή, αφού ο δρόμος είχε κοπεί στα δύο. Υπήρχαν όμως και άλλα όπου το υπέδαφος είχε υποχωρήσει και απλά παρέμενε σταθερή η άσφαλτος, με προφανή κίνδυνο για τους διερχόμενους από τα σημεία αυτά, να υποχωρήσει ο δρόμος και να συμβεί ατύχημα.

kalaikeika-dromos-anoixe-duo-3

Μόλις έγινε αντιληπτό το πρόβλημα, έφτασαν στο σημείο στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και μηχανικοί του δήμου Πύργου, όπου με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας Πύργου, απέκλεισαν το δρόμο. Σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας θα γίνει μια καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης και προσπάθεια αποκατάστασης στο σημείο, ώστε να επανέλθει στην κυκλοφορία. Εκτιμάται όμως ότι το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από ότι φαίνεται και ίσως να χρειαστούν σημαντικές τεχνικές παρεμβάσεις….

kalaikeika-dromos-astunomia-1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος