FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: «Χρυσoί» Τσουκαλά, Αργυρόπουλος

Ημερομηνία: 26-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ασημένιο ο Αριστοτέλης Γεωργίου

Η Μαργαρίτα Τσουκαλά του Απόλλωνα Πύργου και ο Αλέξης Αργυρόπουλος του Κοροίβου Αμαλιάδας ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στα Τρίκαλα. Στο βάθρο ανέβηκε όμως και ο Αριστοτέλης Γεωργίου, επίσης του Απόλλωνα Πύργου, παίρνοντας τη δεύτερη θέση.

Ειδικότερα, η Μαργαρίτα Τσουκαλά ήταν πρώτη στο Έπταθλο Κορασίδων με ρεκόρ 5.042 βαθμούς και θα πάρει μέρος στην Ολυμπιακή Συνάντηση Νέων στην Ουγγαρία. Ο Αλέξης Αργυρόπουλος πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Μήκος Παίδων με επίδοση 7.35μ. και μάλιστα έπιασε άνετα το όριο (ήταν 7.20μ.) για το Πανευρωπαϊκό της Ιταλίας.

Τέλος, ο Αριστοτέλης Γεωργίου ήταν δεύτερος στα 2.000μ. με φυσικά εμπόδια με επίδοση 6.14.29, μένοντας ελάχιστα πίσω από τον πρώτο, Κυριάκο Μπέκα, του Α.Σ. Αργολίδας (6.13.86). Ο Γεωργίου είναι πολύ πιθανό να φορέσει το εθνόσημο στη Διεθνή Συνάντηση Ελλάδας- Κύπρου που θα γίνει στη Σπάρτη.  Μεγάλες επιδόσεις λοιπόν από τους τρεις Ηλείους αθλητές που έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος