FOLLOW US: facebook twitter

Στήριξη και από τη Φώφη για το δρόμο

Ημερομηνία: 27-10-2016 | Συντάκτης:

fofi-katsifaras

Με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε χθες η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας για την Πατρών – Πύργου

Με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράταξη κ. Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε χθες η διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών τους με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων γα το θέμα της Πατρών- Πύργου.

Να σημειώσουμε ότι έχουν προηγηθεί άλλες δύο ενημερωτικές πολιτικές συναντήσεις με τον αρχηγό της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα. Στην συνάντηση συμμετείχαν πέραν του κ. Κατσιφάρα, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαίας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο Ανδρέας Κατσανιώτης από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι βουλευτές Ηλείας του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη Γιάννης Κουτσούκος και Αχαίας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για μια ακόμα φορά αφού ανέλυσε τα προβλήματα που υπάρχουν με τις καθυστερήσεις στην δημοπράτηση του δρόμου και το αίτημα για δέσμευση του Υπουργείου σε ότι αφορά χρονοδιάγραμμα διαγωνιστικών διαδικασιών,  χρηματοδότηση του έργου και έναρξη εργασιών, ζήτησε την στήριξη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον αγώνα που δίνουν. Η κ. Γεννηματά δεσμεύτηκε ότι θα είναι με κάθε τρόπο κοντά στο δίκαιο αίτημα της Περιφέρειας και του Ηλειακού λαού και θα στηρίξει με πιέσεις, ερωτήσεις στη Βουλή και άλλους ακόμα τρόπους την προσπάθεια που γίνεται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος