FOLLOW US: facebook twitter

Στήθηκε το πρώτο καλάθι συλλογής αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 14-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το πρώτο καλάθι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, έχει ήδη στηθεί σε κεντρικό πολυκατάστημα στην περιοχή της Ανδραβίδας!!!

Σταδιακά αρκετά πολυκαταστήματα του Δήμου θα φιλοξενούν παρόμοια καλάθια, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους να προσφέρουν ό,τι έχουν δυνατότητα για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη… Συγκεντρώνουμε ΤΡΟΦΙΜΑ και ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. Γιατί ό,τι για εμάς είναι περιττό, για άλλους είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!

Όπως είναι γνωστό, το Κέντρο Κοινότητας Κέντρο Ένταξης Μεταναστών Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης μεταξύ άλλων επωφελών δράσεων, ανακοίνωσε πρόσφατα και τη δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες του Δήμου. .Μέσω αυτού θα διανέμονται κατά διαστήματα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε δημότες που χρήζουν ανάγκης.

Τα είδη διανομής θα προέρχονται αποκλειστικά από προσφορές/χορηγίες. Για τον σκοπό αυτό καλείται όλη την τοπική κοινωνία (πολίτες, επιχειρηματίες, φορείς) να συνδράμει σε αυτή πρωτοβουλία αλληεγγύης – είτε ατομικά, είτε ομαδικά – με την ευγενική προσφορά τροφίμων και ειδών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος