FOLLOW US: facebook twitter

Σπείρα ΡΟΜΑ λήστεψε ηλικιωμένο

Ημερομηνία: 21-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Πήραν 750 ευρώ από την κάλτσα που τα είχε κρύψει

Θύμα μιας αδίστακτης σπείρας ΡΟΜΑ, ατόμων που λυμαίνονται την περιοχή των φαναριών στον κόμβο Φιλοθέης έπεσε ένας 79χρονος το μεσημέρι της Τετάρτης. Όπως κατήγγειλε ο ηλικιωμένος οκτώ άτομα ΡΟΜΑ του επιτέθηκαν και κατάφεραν με πίεση και βία να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ. Το περιστατικό συνέβη κοντά στην στάση του νοσοκομείου στη βοηθητική οδό της Πατρών – Πύργου.

 Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου αμέσως μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό κινήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν δύο γυναίκες ΡΟΜΑ ηλικίας 42 και 27 ετών. Σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Η ίδια κατηγορία βαρύνει ακόμη πέντε γυναίκες και έναν άνδρα, συνεργούς των δύο συλληφθέντων δράστιδων, οι  οποίοι αναζητούνται. Οι οκτώ δράστες ενεργώντας από κοινού, το μεσημέρι της Τετάρτης, πλησίασαν τον 79χρονο που κινούνταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας τον οδήγησαν σε ακατοίκητο οίκημα, όπου ασκώντας του εκ νέου σωματική βία του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ που είχε στην κρυμμένο στην κάλτσα του. Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τις δύο δράστιδες. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος