FOLLOW US: facebook twitter

Σούπερ μουσικές στο 4ο Port Festival

Ημερομηνία: 04-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

port-passepartout

Στην δεύτερη και πιο μελωδική ημέρα των εκδηλώσεων

Η αποδοχή που γνωρίζει πλέον το Port Festival στην Ηλεία είναι σημαντική. Η χθεσινή ημέρα με τις τρεις συναυλίες στο γνώριμο χώρο του αλσυλλίου Κατακόλου και το πλήθος των παράλληλων δράσεων φανέρωσε την επιτυχία του θεσμού που διανύει τον πέμπτο χρόνο (ξεκίνησε από το Port “0”).

port-perfect-mess

Το κοινό ήταν εκεί για να θαυμάσει τρεις πάντες που έπαιξαν διαφορετικά είδη μουσικής, που όμως είχαν ως κοινό παρονομαστή την ποιότητα. Λίγο μετά τις 9,30 οι «Perfect Mess» ανέβηκαν στη σκηνή για να ροκάρουν δυνατά και να ζεστάνουν το κλίμα. Το συγκρότημα έχοντας αρκετές Live εμφανίσεις στο ενεργητικό του έπαιξε σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια (rock, hard rock και progressive) και κέρδισε δικαίως το χειροκρότημα.

port-funky-kotes

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν οι «Να Funky κότες» που ανέβηκαν στη σκηνή με αρκετό άγχος για το πρώτο τους Live, όμως γρήγορα αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε τέτοιος λόγος. Βέβαια είχε προηγηθεί μια σειρά από ατυχή γεγονότα για αρκετά μέλη της μπάντας, που τελικά ξεπεράστηκαν και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους. Ακόμα και χορδή που έσπασε εν μέσω Live για τον κιθαρίστα Κώστα Αηδόνη, αντιμετωπίστηκε άμεσα και απροβλημάτιστα. Ένα μείγμα εμπειριών για τα μέλη του συγκροτήματος, έδωσε στο κοινό ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι «Να Funky κότες» έπαιξαν και ερμήνευσαν όμορφα διασκευασμένα τραγούδια στο ρεπερτόριό τους (funk, soul, blues) και ξεσήκωσαν το κοινό.

port-passepartout-fani

Οι πολύπειροι και αγαπητοί στο κοινό της Ηλείας «Passepartout» ανέβηκαν τελευταίοι στην σκηνή για να δώσουν στο κοινό ένα μείγμα ήχων και τραγουδιών balkan, swing, rock n roll, disco, pop, latin ethnic, όσο σε έντεχνους και λαϊκούς. Η παρουσία τους δεν χωρά σχολιασμού καθώς για ακόμα μια φορά ήταν απλά καταπληκτικοί.

Το πολυπληθές κοινό έδωσε μια δυναμική παρουσία σε όλες τις συναυλίες και προσήλθε με εισιτήριο είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης για κοινωνικούς σκοπούς.

port-skaki

Παράλληλα με τις συναυλίες αρκετές άλλες δράσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη όπως αγώνες σκάκι, μαθήματα αναρρίχησης και ισορροπίας, πινγκ πoνγκ, εργαστήρια και πολλά άλλα που περιλαμβάνονται στο φετινό 4ο Port Festival.

port-anarrixisi-kid


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος