FOLLOW US: facebook twitter

Σούπερ καρναβάλι στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 20-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα

karnavali-amaliadas2

Ευφάνταστο, πλούσιο, κεφάτο, έδωσε το στίγμα της φετινής αποκριάς

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 2ο καρναβάλι της Αμαλιάδας, στη νεότερη εκδοχή του. Ο κόσμος – παρά το φόβο της βροχής – συγκεντρώθηκε από νωρίς και ξεκίνησε να παρελαύνει ένα πολύχρωμο, πολύβουο πλήθος με μικρούς και μεγάλους που είχαν μπει για τα καλά στο κλίμα της Αποκριάς. Συνολικά 18 γκρουπ ξεκίνησαν την παρέλασή τους από την πλατεία Ανεμομύλου λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι και μέσω της οδού Αρχ. Ήλιδας διέσχισαν το κέντρο της πόλης. Στο ύψος της πλατείας Λαζαράκη παρακολουθούσαν την παρέλαση οι αρχές του δήμου με το δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και στους συνεργάτες του μέσα στο κλίμα του καρναβαλιού, αλλά επίσης ο βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος και ο πολιτευτής της ΝΔ Θεόδωρος Βλαγκούλης, ανάμεσα στους θεατές.

karnavali-amaliadas9

karnavali-amaliadas

karnavali-amaliadas6

Τα άρματα και τα γκρουπ ήταν ευφάνταστα, έξυπνα κατασκευασμένα και με αρκετό μεράκι και είχαν να δώσουν κάθε ένα, μηνύματα της εποχής. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στο επίκεντρο της σάτιρας, ενώ υπήρξαν πολλά εντυπωσιακά θέματα, με πολύ ρυθμό από τα πληρώματα. Tα γκρουπ που παρέλασαν χθες στο Καρναβάλι της Αμαλιάδας, ήταν με σειρά THE PHANTOM OF THE OPERA, ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕΦ, ΣΚΙΑΧΤΡΑ, DISCO, SNAPCHAT, ΦΛΙΝΣΤΟΟΥΝΣ, ΜΟΤΟΛΙΝΑΤΣΕΣ, ΒΡΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΒΑΡΙΚΗΣ, ΜΑΣΤΟΡΑΚΙΑ, ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ, ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΤΡΕΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ, ΣΑΡΔΑΜ.

karnavali-amaliadas12

karnavali-amaliadas8

karnavali-amaliadas11

Μαθητές με τους γονείς τους, σχολές χορού, καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης, πολιτιστικοί σύλλογοι, τοπικές κοινότητες, ενεργοποιήθηκαν και φέτος και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου, δημιουργώντας μια εξαιρετική καρναβαλική παρέλαση με πολύ πολύ κέφι.

karnavali-katakolo-2

karnavali-amaliadas3

karnavali-katakolo-1

Πανέμορφη ήταν η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού η Αναστασία Συλλάϊδου και εξαιρετικός στα καθήκοντά του παρουσιαστή ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός και γνωστός dj Τάσος Κοροντζής, που είχε στο πλευρό του τον επίσης εξαίρετο συνάδελφό του  Θεοδωρή Τσαπάρα, αμφότεροι από την ομάδα του Ήλιδα 91,1. Και φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την οργανωτική επιτροπή που δούλεψε μαζί με τους εθελοντές για το υπέροχο τελικό αποτέλεσμα τις Ιωάννα Παυλή, Ελένη Τσόπελα, Ζωή Βουρλούμη, Δήμητρα Βαρελά, Έβελυν Κουλουβάρη – Θεοδωρίδη…

karnavali-katakolo-4

karnavali-amaliadas5

karnavali-katakolo-5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος