FOLLOW US: facebook twitter

Σούλης Παπαδόπουλος: «Τα ματς μετά τις γιορτές κρύβουν δυσκολίες»

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Αστέρα, Σούλης Παπαδόπουλος, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο τόνισε πως τα παιχνίδια μετά τις γιορτές έχουν δυσκολίες και πως η ομάδα του πέτυχε μια πολύτιμη νίκη: «Πάντα τα παιχνίδια μετά τις γιορτές κρύβουν δυσκολίες. Είμαστε μια ομάδα η οποία τον τελευταίο καιρό δουλεύει σε διαφορετικά επίπεδα και πράγματα. Παίζαμε με μια καλή ομάδα, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι νίκησε με ευρύ σκορ.

Στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Είχαμε όμως πει με τα παιδιά να μην αγχωθούμε και να μην βιαστούμε. Ο αντίπαλος έχει καλά κόρνερ και φάουλ και είχαμε δουλέψει καλά εκεί. Στην επανάληψη με την αλλαγή και του σχηματισμού, αλλά και εφόσον είμαστε καλύτεροι και σε ποιότητα και σε φυσική κατάσταση, θα τα καταφέρουμε. Τις τελευταίες είκοσι μέρες δουλεύουμε όπως σας είπα διαφορετικά.

Σίγουρα αυτό θα έχει και επιπτώσεις, είχαμε έναν τραυματισμό, όμως δεν γίνεται διαφορετικά, όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος, πετύχαμε ένα γκολ, ξέραμε ότι θα ανοιχτεί ο αντίπαλος και έπρεπε να σημειώσουμε και δεύτερο γκολ. Έγινε και το δεύτερο γκολ και φτάσαμε σε μια πολύτιμη νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα».

Β. Ρόβας: «Ήμασταν διαβασμένοι»

Ο Βασίλης Ρόβας ανέφερε από την πλευρά του: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στη Ζάκυνθο. Ήμασταν διαβασμένοι και χάρη στον προπονητή μας έγινε το παιχνίδι όπως ακριβώς ήρθε. Είμαστε τυχεροί γιατί διαβάζει πολύ καλά τα παιχνίδια. Στο πρώτο μέρος η Ζάκυνθος όσο άντεχε ήταν καλή και διαβασμένη. Ξέραμε ότι στο δεύτερο μέρος θα βρίσκαμε περισσότερους χώρους και λόγω της φυσικής κατάστασης του αντιπάλου, αλλά και λόγω της δουλειάς που έχουμε κάνει εμείς όλο το τελευταίο διάστημα.

Κάθε παιχνίδι για μας θα είναι Γολγοθάς. Πιστεύω ότι θα παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε με τέτοιο πλάνο ώστε η ομάδα να βελτιώνεται και να πάει σωστά και όπως πρέπει στα πλέι-οφ, γιατί πιστεύω πως ό,τι και να γίνει, η ομάδα θα πάει στα πλέι-οφ και θα βγει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος