FOLLOW US: facebook twitter

Σούλης Παπαδόπουλος: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Ημερομηνία: 23-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Αστέρα συνεχάρη τους παίκτες του για την απόδοσή τους

Παρά τους χαμένους βαθμούς στο ματς με τον Παναρκαδικό, ο τεχνικός του Αστέρα Σούλης Παπαδόπουλος, συνεχάρη τους παίκτες του για την απόδοσή τους, σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Αγωνιστικά πρέπει να είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, με πολλές τελικές προσπάθειες, όσο μπορούσαμε σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο.

Σε τέτοια γήπεδα όμως ξέρεις όταν γλιστρήσεις και κάνεις ένα λάθος, μπορεί να το πληρώσεις. Όπως κι έγινε σήμερα, σε νεκρό χρόνο του παιχνιδιού. Ο διαιτητής ξέρει αν είχε τελειώσει το παιχνίδι και πότε τελειώνει το παιχνίδι. Μας αδικεί πολύ το αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από όσες έχω παίξει νομίζω είναι καλύτερη. Εμείς κάναμε από τότε που είμαι εδώ την καλύτερη εμφάνιση. Πετύχαμε δυο πολύ ωραία γκολ, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις με ωραίους συνδυασμούς, αλλά όπως είπα σε αυτό το γήπεδο, ένα γλίστρημα και ένα λάθος, μπορεί να το πληρώσεις».

Γ. Αντωνόπουλος: «Είμαι χαρούμενος…»

Ο Ηλείος τεχνικός του Παναρκαδικού, Γιώργος Αντωνόπουλος, ανέφερε: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τον Αστέρα. Είναι μια καλή ομάδα, ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι παίζαμε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Αυτό εμπόδισε και τις δυο ομάδες, επειδή και εμείς σε βαρύ αγωνιστικό χώρο δεν μπορούμε να παίξουμε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια που κάναμε σε όλο το παιχνίδι, ακόμα κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Θα τα έλεγα αυτό ακόμα κι αν είχαμε χάσει. Αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα παραμείνουμε στην κατηγορία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος