FOLLOW US: facebook twitter

Σούλης Παπαδόπουλος: «Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά»

Ημερομηνία: 16-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας πέρασε εύκολα από το Ληξούρι αλλά ο τεχνικός της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος, ανέφερε πως ο Αστέρας θέλει πολλή δουλειά ακόμα: «Είναι μια νίκη σημαντική και μάλιστα με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι ήταν καλό και το γήπεδο. Και όταν η ομάδα βρίσκει καλό γήπεδο παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αρχίζουμε και εφαρμόζουμε αυτά που δουλεύουμε.

Η προσθήκη του Μπουντόπουλου είναι μια πολύ σημαντική λύση, προσαρμόζεται αμέσως και τον έχουν βοηθήσει και τα παιδιά να μπει στο κλίμα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε όμως ακόμα πάρα πολλή δουλειά, σε πράγματα τα οποία δεν μου αρέσουν.

Η νίκη ποτέ δεν πρέπει να σκεπάζει κάποια προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα. Γι’ αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μαζί, για να έχουμε επιτυχία στο τέλος».

Ευχαριστήριο 

Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους τους ανώνυμους φίλους της ομάδας οι οποίοι φρόντισαν για τη μετάβαση και διαμονή της ομάδας μας στην Κεφαλονιά. Τους θέλουμε πάντα κοντά μας, να δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα, όπως θέλουμε κοντά μας και το φίλαθλο κόσμο, στα επόμενα παιχνίδια μας.
Ευχαριστούμε επίσης τον Παλληξουριακό Α.Ο. για τη φιλοξενία του, καθώς επίσης και την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας, για την άψογη συνεργασία της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος