FOLLOW US: facebook twitter

ΣΟΚ στον Πύργο: Τον δάγκωσαν για να του αρπάξουν τα λεφτά

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας 66χρονος άνδρας στον Πύργο, βγαίνοντας έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ της πόλης, που είχε μεταβεί για να κάνει τις αγορές του. Σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, δέχθηκε επίθεση από τρεις νεαρές ΡΟΜΑ, με στόχο να του αποσπάσουν τα χρήματά του. Δεν δίστασαν ακόμα και να τον δαγκώσουν για να κάμψουν τις αντιδράσεις του…

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο χώρο στάθμευσης γνωστού σούπερ μάρκετ στην είσοδο της πόλης στον κόμβο Φιλοθέης.

Ο 66χρονος βγήκε από το σούπερ μάρκετ και κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του. Οι τρεις νεαρές ΡΟΜΑ, τον πλησίασαν και άρχισαν να του ζητούν ελεημοσύνη. Εκείνος αρνήθηκε και μόλις ξεκλείδωσε το αυτοκίνητό του να μπει μέσα, μπήκαν από τις άλλες πόρτες και αυτές.

Άρχισαν να τον πιέζουν να τους δώσει χρήματα και εκείνος προσπάθησε να αντιδράσει. Λόγω του ότι αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, η κατάσταση για τον ίδιο δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμη. Ενώ αντιδρούσε στην είσοδο των τριών ΡΟΜΑ στο αυτοκίνητο μια από αυτές τον δάγκωσε δυνατά στο χέρι, ενώ οι άλλες κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 80 ευρώ που είχε σε τσέπη του.

Την ώρα που οι τρεις νεαρές ΡΟΜΑ τράπηκαν σε φυγή και βγήκε από το αυτοκίνητο φωνάζοντας ο 66χρονος, υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ αντιλήφθηκαν το περιστατικό και έσπευσαν σε βοήθεια. Μάλιστα μετέφεραν τον 66χρονο στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά το δάγκωμα.

Σοκαρισμένος ο άτυχος άνδρας λίγο αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, που ερευνούν την υπόθεση που βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, με προσαγωγές υπόπτων προς αναγνώριση από το θύμα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος