FOLLOW US: facebook twitter

Σκύλος δάγκωσε 2χρονο κορίτσι στο πρόσωπο

Ημερομηνία: 03-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στο δρομολόγιο Κυλλήνης – Ζακύνθου

Μια απρόοπτη και όχι τόσο συνηθισμένη εξέλιξη είχε για ένα ανήλικο αλλοδαπό κορίτσι 2 ετών το ταξίδι που πραγματοποιούσε με την οικογένειά του προς τη Ζάκυνθο, όταν στο πλοίο της γραμμής στο οποίο επέβαινε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου το Σάββατο, δέχθηκε την επίθεση στο πρόσωπο ενός σκύλου. Όλα συνέβησαν όταν o σκύλος ιδιοκτησίας μίας 52χρονης, που βρισκόταν σε χώρο του καταστρώματος δάγκωσε το παιδί στο μάγουλο προκαλώντας του αιμορραγία.

Οι συνεπιβάτες “πάγωσαν” όταν άκουσαν τις κραυγές αγωνίας. Άμεσα κινήθηκαν προς το σημείο που ερχόντουσαν οι εκκλήσεις για βοήθεια και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί, όχι όμως, το τι προκάλεσε το συμβάν. Άμεσα παρασχέθηκαν από το πλήρωμα οι πρώτες βοήθειες, ενώ με τον κατάπλου στο λιμάνι η 2χρονη, μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο που την περίμενε, στο Νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως εξήλθε. Από το Λιμεναρχείο υ που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη η 52χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου στην οποία κατα πάσα πιθανότητα αποδίδεται η κατηγορία της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Το δελτίο Τύπου

Σχετικά με το περιστατικό από το γραφείο Τύπου του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι» Ν.Π. 9684, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Κυλλήνη για Ζάκυνθο, ότι κατά τη διάρκεια του πλου, ένας σκύλος ιδιοκτησίας μίας 52χρονης, που βρισκόταν σε χώρο του καταστρώματος του πλοίου δάγκωσε ανήλικο αλλοδαπό κορίτσι 2 ετών στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάγουλο προκαλώντας του αιμορραγία.

Άμεσα στην ανήλικη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του πλοίου, ενώ με τον κατάπλου στο λιμάνι της Ζακύνθου η 2χρονη, η οποία συνοδευόταν από τους γονείς της, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εξήλθε. Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη η 52χρονη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος