FOLLOW US: facebook twitter

Σκόρπισε δώρα και χαμόγελα: Επίσκεψη αγάπης στους ασθενείς της Παιδιατρικής Κλινικής από τον Πανηλειακό

Ημερομηνία: 30-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η ομάδα της καρδιάς μας, ο Πανηλειακός, όπως τη χαρακτήρισε και ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, σκόρπισε δώρα και χαρά στα παιδάκια που αυτές τις γιορτινές μέρες νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου.

Με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Χρήστο Γιαννακόπουλο, οι ποδοσφαιριστές, με δώρα στα χέρια, συνοδευόμενοι από το Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας επισκέφτηκαν τους θαλάμους των μικρών ασθενών, συνομίλησαν μαζί τους και τους ευχήθηκαν περαστικά και να επιστρέψουν γρήγορα στη θαλπωρή του σπιτιού τους.

Μια κίνηση αγάπης από τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση της ομάδας που σκόρπισε χαμόγελα σε όλα τα παιδάκια.

Ο Αρχηγός τους Πανηλειακού Γιάννης Σωτηρόπουλος μίλησε για την πρωτοβουλία της ομάδας τονίζοντας ότι ήθελαν να είναι κοντά στα παιδιά που τις μέρες αυτές βρίσκονται στο νοσοκομείο, να τους ευχηθούν καλές γιορτές, να έχουν υγεία και να επιστρέψουν γρήγορα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους.

Με τη σειρά του, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος αφού ευχαρίστησε τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανηλειακού, δήλωσε: «Μετά το Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων και το Χαμόγελο του Παιδιού, σήμερα ήταν η σειρά της ομάδας του Πανηλειακού, της ομάδας της καρδιάς μας, να έρθει στην Παιδιατρική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου και να σκορπίσει χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ασθενείς.

Η ομάδα του Πανηλειακού δεν είναι ένα απλό αθλητικό μέγεθος. Θα έλεγα ότι είναι ένα κοινωνικό μέγεθος που τα τελευταία δυο χρόνια έχει αναγεννηθεί. Τους ευχαριστούμε πολύ, είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και θα τονίσω ότι η νοσηλευτική μονάδα Πύργου δεν είναι ένα συμβατικό δημόσιο κτίριο στο Νομό, έχει συνδεθεί πλέον με την κοινωνία και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος