FOLLOW US: facebook twitter

Σκληρή ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας για τη διαιτησία με Νίκη Προαστείου

Ημερομηνία: 17-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ηττήθηκε 63-62 από την πρωτοπόρο Νίκη Προαστείου στο κλειστό της Ήλιδας, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν φριχτά παράπονα από τη διαιτησία των Γεράνιου-Λαμπίρη, οι οποίοι μεταξύ άλλων χρέωσαν με 5 τεχνικές ποινές την ομάδα της Αμαλιάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση η οποία έχει τίτλο «ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΑΗΔΙΑ», έχει ως εξής:

«Νέες μεθόδους εισήγαγαν οι Κύριοι ΓΕΡΑΝΙΟΣ και ΛΑΜΠΙΡΗΣ απόψε για να κλέψουν τη νίκη από τα παιδιά της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.
Με 5 τεχνικές ποινές στο τελευταίο δεκάλεπτο 3 στον πάγκο όλες τραβηγμένες από τα μαλλιά ,με ύφος προκλητικό , εντεταλμένο και ανεξήγητο κατάφεραν να εξοργίσουν ακόμα κ τις γυναίκες κ τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο Κλειστό και να οδηγήσουν την ομάδα μας στην ήττα με 62-63.

Είναι θαύμα που απόψε το βράδυ η κατάσταση χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας δεν ξέφυγε κ δεν έπεσε ούτε ένα μπουκάλι νερό στο παρκέ. Τέτοιες διαιτησίες ξυπνούν φαντάσματα του παρελθόντος κ φέρνουν το άθλημα πολλά χρόνια πίσω .

Για να καταλάβετε το ήθος της αποψινής διαιτησίας η απάντηση στην ένσταση μας για την αντικανονική παραμονή στον πάγκο της ομάδας της ΝΙΚΗΣ του απόβληθέντα ΔΟΥΡΟΥΚΗ Δ. δεν υπάρχει στο πίσω μέρος του φύλλου αγώνος που μας παραδόθηκε .

Αυτό για όσους γνωρίζουν είναι πρωτάκουστο , πρωτόγνωρο και αδιαμφισβήτητη παράβαση κανονισμών . Πέρα από την απάντηση που αιτιολογούν στο πίσω μέρος του λευκού κ μόνο του λευκού φύλλου αγώνος πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχουν γράφει κ άλλα πράγματα άγνωστα προς εμάς που μόνο οι δυο αυτοί Κύριοι γνωρίζουν .

Μην δίνοντας μας σωστό αντίγραφοφύλλου αγώνος έχουν ακόμα κ τώρα το δικαίωμα να γράψουν ότι αυτοί θέλουν κ να το παρουσιάσουν στην ΕΣΚΑΗ .

ΝΤΡΟΠΗ Κ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ .

Η ομάδα μας επικοινώνησε με αναγνωρισμένους διαιτητές στον Ελληνικό χώρο κ όλοι συμφωνούν ότι όλα έπρεπε να γραφτούν κ στο ροζ κ στο κίτρινο φύλλο αγώνα ή στην χειρότερη να περιπτώσεων να δοθεί αντίγραφο του λευκού φύλλου αγώνος.

Η ΑΜΑΛΙΑΔΑ αυτή τη στιγμή βράζει από αυτή την προκλητική και άνανδρη συμπεριφορά των παραπάνω Κυρίων .
Δηλώνουμε ότι θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας σε όλα τα αρμόδια όργανα τόσο για την δικαίωση των αθλητών μας όσο και για την παραδειγματική τιμωρία των Κυρίων ΓΕΡΑΝΙΟΥ Κ ΛΑΜΠΙΡΗ .

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω φωτό από το κίτρινο φύλλο αγώνα προς απόδειξη των ισχυρισμών μας.

ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΑΝΙΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !
Αυτό εννοούσατε δίνοντας μας το φύλλο αγώνα στις εκκλήσεις να το διαβάσουμε ,μας είπατε ” ΠΑΡΤΕ ΤΟ Κ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ”
Ωραία η σκηνοθεσία σας όμως δεν μπορείτε να ντροπιάζετε ούτε μια πόλη ούτε το Σύνδεσμο Διαιτητών”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος