FOLLOW US: facebook twitter

Σημαντική πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης και προσφοράς απο το Parea café

Ημερομηνία: 27-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με το μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης «γιατί η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια» , το Parea café στην πλατεία Κύπρου στον Πύργο, διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά, αύριο Παρασκευή 28 Απριλίου, από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, την ‘Ημέρα ευαισθητοποίησης και προσφοράς.

Στο χώρο του καταστήματος θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία με την συνδρομή του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, ενώ ταυτόχρονα τις ίδιες ώρες, αναζητώντας δότες μυελού των οστών, για να δώσουν ζωή σε παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, θα γίνει και λήψη επιχρίσματος – σάλιου- από εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Οι εισπράξεις του καταστήματος από τις τηλεφωνικές παραγγελίες – τηλέφωνο 26210- 27669-  θα δοθούν στον σύλλογο παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» και ευελπιστούν ο χώρος να γεμίσει με ανθρώπους έτοιμους να προσφέρουν.

Η πρόσκληση από τους ιδιοκτήτες του Parea café απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες κάθε ηλικίας, να ανταποκριθούν και να περάσουν όμορφα με τις παράλληλες δράσεις που διοργανώνουν.

Οι παράλληλες δράσεις

Το τετράωρο της Ημέρας προσφοράς και ευιασθητοποίησης, θα πραγματοποιηθεί παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών Φ. Πλέσσα με δωρεάν είσοδο, ενώ η Ακαδημία Αθλητικού χορού Dance life steps θα παρουσιάσει μια εξαιρετική παράσταση με δικές της χορογραφίες. Από τις 7.30 έως και τις 9 το βράδυ το δικό τους «παρών» θα δώσουν οι σχολές ΣΜΑΡΝΑΚΗ και ειδικότερα τα τμήματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, που θα ετοιμάσουν και θα προσφέρουν κεράσματα στον κόσμο.

Τα στιγμιότυπα από την περσινή 1η πρωτοβουλία του Parea cafe για τον ίδιο λόγο

Αυτή είναι ίσως  απο τις λίγες φορές που μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε άμεσα και να κάνουμε ένα δώρο ζωής, οπότε αξίζει να συμμετέχουμε όλοι. Πώς; Πέρα από την φυσική μας παρουσία και συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία και λήψη επιχρίσματος, με ένα τηλέφωνο, την Παρασκευή το απόγευμα πίνουμε καφέ από το Parea café!!

Να σημειώσουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή στηρίζεται και από φορείς, όπως την Ι. Μητρόπολη Ηλείας, την Ένωση Υπαλλήλων Π.Υ Ηλείας, τους συλλόγους γονέων 3ου και 5ου δημοτικού σχολείου Πύργου, τον Πανηλειακό, τους Τιτάνες και τον Ολυμπιονίκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος