FOLLOW US: facebook twitter

Σημαντική ομιλία Τσοβόλα στη Γαστούνη το Σάββατο στο Κουρβισιάνειο

Ημερομηνία: 29-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

kastrinos-vasilopoulos-gia-omilia-tsovola-stin-gastouni

Ο μακροβιότερος υπουργός Οικονομικών της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, Δημήτρης Τσοβόλας θα είναι ο ομιλητής της εκδήλωσης που διοργανώνει ο δήμος Πηνειού, το Σάββατο 1 Απριλίου στις 8 μμ στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης. Ο έγκριτος νομικός και βαθύς γνώστης της οικονομίας της χώρας μας, θα μιλήσει με θέμα «οικονομική πολιτική και Ευρωπαϊκή Ένωση». Για την σημαντική αυτή εκδήλωση μίλησαν χθες ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δημήτρης Βασιλόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ χαρακτήρισε τον κ. Τσοβόλα ως έντιμο άνθρωπο, ακέραιο πολιτικό και σημαντική προσωπικότητα με σοβαρά δείγματα στην πολιτική του σταδιοδρομία. «Θα ακούσουμε πολύ σημαντικά πράγματα σε αυτή την ομιλία και αξίζει να παρακολουθήσουν όλοι αυτή την ομιλία» είπε ο κ. Βασιλόπουλος.

Ο κ. Καστρινός αναφέρθηκε στη σειρά των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο δήμος Πηνειού, εξήρε το έργο του κ. Βασιλόπουλου. Στάθηκε στην παρουσίαση με τις ομιλίες σημαντικών προσωπικοτήτων και στην επόμενη εκδήλωση με τον Δημήτρη Τσοβόλα, για τον οποίο μίλησε με θερμά λόγια. Στη συνάντηση που είχαν με τον κ. Τσοβόλα, ο κ. Καστρινός εντυπωσιάστηκε και που όπως τόνισε θα εντυπωσιαστεί και το κοινό. Άφησε στην άκρη την κάθε πολιτικοποίηση των προσώπων στη συγκεκριμένη περίπτωση, καλώντας όλη την Ηλεία να βρεθεί και να παρακολουθήσει αυτή την ομιλία του Σαββάτου. Άλλωστε ο μακροβιότερος υπουργός Οικονομικών είναι ο πλέον αρμόδιος να απαντήσει για όλα αυτά τα θέματα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος