FOLLOW US: facebook twitter

Σε τροχιά εκλογών οι εργαζόμενοι των δήμων Πύργου, Ζαχάρως και Αρχ. Ολυμπίας

Ημερομηνία: 09-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με κυρίαρχο θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, στο χώρο της Αποστολικής Διακονίας στον Πύργο.

Παράλληλα όμως έγινε και ενημέρωση για το θέμα που έχει προκύψει τελευταία με την απόφαση για ανάθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων στο δήμο Ζαχάρως σε εταιρία αλληλέγγυας οικονομίας.

Στη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και η εκλογή εφορευτικής επιτροπής, για τις εκλογές που θα γίνουν στις 14/3 την Ζαχάρω και στις 15/3 στον Πύργο.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, για την απεργία που προκηρύχθηκε από την ΠΟΕ – ΟΤΑ την ερχόμενη Δευτέρα 12/3 στο προσωπικό των δήμων Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας και Ζαχάρως «… είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων και ζητάμε να μη γίνει πράξη η απόφαση που πήρε το ΔΣ Ζαχάρως να αναθέσει σε εταιρία αλληλέγγυας οικονομίας τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος