FOLLOW US: facebook twitter

Σε καλό δρόμο η μεταστέγαση των Διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Πύργου

Ημερομηνία: 17-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

liatsis-kalamatianos

Συνάντηση Γ. Λιατσή με τον Ηλείο Διοικητή του Οργανισμού Δ. Καλαματιανό

Η στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ Πύργου, σε νέο, ευπρεπή χώρο, συζητήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή και του Ηλείου Διοικητή του ΙΚΑ Διονύσιου Καλαματιανού κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους συνάντησης στο Λάτσειο.

Όπως τονίστηκε, οι διαδικασίες για την επίτευξη του στόχου, βρίσκονται σε καλό δρόμο καθώς οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και του ΙΚΑ είναι σε συνεννόηση και συνεργασία και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν λύσεις.

Ο κ. Καλαματιανός, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης και έγινε δεκτός από τον κ. Λιατσή με ιδιαίτερη χαρά. «Ήταν εξαιρετική τιμή για μένα, η επίσκεψη του Διοικητή του ΙΚΑ κ. Καλαματιανού και το ενδιαφέρον του, να μάθει για τα προβλήματα του δήμου και ιδιαίτερα για εκείνα που έχουν σχέση με τον οργανισμό που διοικεί. Τολμώ να πω ότι με διευκόλυνε πολύ η γνώση που είχε για το θέμα της μεταστέγασης και εξασφάλισης  κύριας στέγης για τον οργανισμό του ΙΚΑ. Ο Δήμος είναι πρόθυμος να συνεισφέρει, έχουμε κάνει  μια συμφωνία και βρίσκεται σε επίπεδο των τεχνικών μας υπηρεσιών για να μπορέσουμε να βρούμε λύση» επισήμανε ο κ. Λιατσής και πρόσθεσε ότι «η πρόθεσή μας είναι ίδια, δηλαδή ο Πύργος να αποκτήσει αυτό που πάρα πολλά χρόνια διεκδικεί  προς εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, οι οποίοι ταλαιπωρούνται μέσα από μια ακατάστατη θα έλεγα μέχρι σήμερα διαδικασία εξυπηρέτησης από τον μεγαλύτερο οργανισμό της Ελλάδας, που έχει σχέση με την ασφάλιση».

Παράλληλα, ο κ. Λιατσής, μιλώντας για τον κ. Καλαματιανό, τόνισε πως είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας και φέρελπις νέος που διακατέχεται από τον πόθο και την επιθυμία να αφήσει και αυτός το στίγμα του μέσα από τον Οργανισμό που διοικεί. «Εγώ να του ευχηθώ κάθε επιτυχία σε ότι κάνει και να του πω ότι ο Δήμος μας, έχει διάπλατα ανοιχτές τις πόρτες του, για να κουβεντιάζουμε θέματα που απασχολούν τον κόσμο και ταχθήκαμε για να εξυπηρετούμε αυτόν τον κόσμο».

Με την σειρά του, ο κ. Καλαματιανός επισήμανε ότι δέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου της πατρίδας του, ώστε να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους πολίτες της πόλης και των ασφαλισμένων, τονίζοντας ότι το πιο σοβαρό, αφορά την στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ. «Ένα ζήτημα που καιρό τώρα απασχολεί την τοπική κοινωνία και τους πολίτες και τους ασφαλισμένους και το οποίο συζητάμε και προσπαθούμε να βρούμε την πλέον πρόσφορη λύση ώστε να τακτοποιηθεί και να στεγαστούν επιτέλους οι Υπηρεσίες του ΙΚΑ σε έναν ευπρεπή και σωστό χώρο που θα εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το ΙΚΑ και τους ασφαλισμένους και τους πολίτες ευρύτερα του Πύργου. Είμαστε σε καλό δρόμο πιστεύω, υπάρχουν κάποιες λύσεις τις οποίες συζητάμε. Οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες βρίσκονται σε συνεννόηση και συνεργασία, ώστε σύντομα να έχουμε τις τελικές τεχνικές μελέτες που θα δώσουν την πλέον πρόσφορη λύση ώστε να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και για την συζήτηση που είχαμε και θα είμαστε σε συνεργασία για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα που πιστεύω ότι σύντομα θα βρει την αντιμετώπιση που πρέπει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος