FOLLOW US: facebook twitter

Σε θέση μάχης για το Κ. Υ Βάρδας: Με απόφαση του Δ.Σ Ανδραβίδας-Κυλλήνης συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα

Ημερομηνία: 23-06-2017 | Συντάκτης:

Σε θέση μάχης βρίσκονται οι κάτοικοι και οι φορείς της Βάρδας και ευρύτερα της Βουπρασίας για το θέμα του Κέντρου Υγείας της περιοχής. Στη συνεδρίαση του ΔΣ Ανδραβίδας – Κυλλήνης που έγινε στη Βάρδα την Τετάρτη το βράδυ,  αποφασίστηκε να γίνουν κινητοποιήσεις προκειμένου να αποτρέψουν την υποβάθμισή του. Παράλληλα τονίστηκε πως θα επιδιώξουν την αναβάθμισή του, καθώς τόσο πολλά έχει προσφέρει και έχει ακόμα να προσφέρει στον τόπο.

Η απόφαση που ελήφθη είναι την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας. Μια συγκέντρωση όπου αναμένεται να συμμετάσχουν η δημοτική αρχή, οι παρατάξεις του ΔΣ, φορείς και κάτοικοι της περιοχής.

Στον ίδιο χρόνο στο πλαίσιο της κινητοποίησης, η αγορά της Βάρδας θα νεκρώσει καθώς αποφασίστηκε το κλείσιμο των καταστημάτων για να συμμετάσχει και σύσσωμος ο εμπορικός κόσμος της πόλης.

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ τόνισε πως ο δήμος κινείται στη λογική το Κ.Υ. Βάρδας να αποτελεί την κεντρική μονάδα υγείας στην περιοχή και να υπάγονται εκεί όλες οι υπόλοιπες δομές.

Η δημοτική αρχή και οι φορείς σκοπεύουν να φτάσουν έως τον υπουργό Υγείας κ. Ξανθο για να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος