FOLLOW US: facebook twitter

«Σε επαγρύπνηση και το 2017 για τα δικαιώματά μας»

Ημερομηνία: 23-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

ergazomenoi-dhmo-pita-1

 Κοπή πίτας συλλόγου εργαζομένων δήμων Πύργου, Ολυμπίας Ζαχάρως

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Παρασκευή το βράδυ στο  κέντρο «Ροτόντα» του Πύργου ο Σύλλογος εργαζομένων δήμων Πύργου, Ολυμπίας Ζαχάρως, σε κλίμα γιορτινό, με πολύ κέφι και γλέντι ως τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Την πίτα των εργαζομένων στους δήμους, ευλόγησε ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος που ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, ενώ τα δύο φλουριά αντιστοιχούσαν σε δύο αντίστοιχα δώρα, ένα πενθήμερο ταξίδι στο Βουκουρέστι που θα πάει ο Σύλλογος και ένα διήμερο στο ξενοδοχείο των Αθηνών «Μεγάλη Βρετανία».

ergazomenoi-dhmo-pita

ergazomenoi-dhmo-pita-6

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους δήμους Πύργου- Ολυμπίας και Ζαχάρως Χρήστος Γαρύφαλλος τόνισε ότι “η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, αποτελεί πάντα  μια αφορμή για να συναντάμε όλους εσάς. Η νέα χρονιά έχει ήδη πάρει το δρόμο της, ωστόσο οι ευχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες και σε αυτό το σημείο θέλω να ευχηθώ σε όλους  ενα ευτυχές και δημιουργικό έτος με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας, μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε, με αυτή την οικονομική κρίση που βιώνουμε. Εμείς εδώ σήμερα τα αφήσαμε όλα στην άκρη γιατι μας συνδέει όλους μας κάτι κοινό. Ελπίζουμε οτι όλοι ενωμένοι μακριά από σκοπιμότητες να αντιπαλέψουμε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Η νεα χρονιά είναι γεμάτη προκλήσεις και μπροστά σε αυτές χρειάζεται μια γερή ενότητα και συσπείρωση όλων των μελών του συλλόγου. Δεν θα  μπορούσα βεβαίως να παραλείψω τη σημαντική προσφορά όλων των μελών του ΔΣ αλλά και όλων των εργαζομένων των δήμων μας που παραμένουν προσηλωμένοι στην προσπάθεια καθημερινής βελτίωσης και λειτουργίας»

ergazomenoi-dhmo-pita-3

ergazomenoi-dhmo-pita-2

Καταλήγοντας ο κ. Γαρύφαλλος ευχήθηκε καλή χρονιά και ανέφερε ότι δεν θα ήθελε να αναφερθεί μια τέτοια βραδιά σε άλλες δράσεις και διεκδικήσεις,  αλλά κάλεσε τους εργαζόμενους στους δήμους να μην επαναπαύονται, με συνεχή αγώνα και καθημερινή επαγρύπνηση, καθώς και με τη συμμετοχή όλου του κόσμου, να αποκαταστήσουν όλες τις ανατροπές που έγιναν στα εργασιακά- οικονομικά- θεσμικά- συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Στην εκδήλωση κοπής πίτας των εργαζομένων, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Ανδρεας Σκαρτσιάρης, Σωτήρης Γεωργόπουλος (ωλένης), Πέτρος Γιαννακόπουλος (Ολυμπίας), οι δημοτικοί σύμβουλοι Τακης Αντωνακόπουλος, Βασίλης Παναγόπουλος και Γιάννης Αργυρόπουλος κ.α

ergazomenoi-dhmo-pita-4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος