FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα ο Λάκης Παπαδόπουλος στην πισίνα του “Οδυσσέα”-Μαζί του η Ευδοκία και ο καταπληκτικός κιθαρίστας Στέλιος ΜΑΚ

Ημερομηνία: 04-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Οι επιτυχίες του Λάκη Παπαδόπουλου που έχουν τραγουδήσει σχεδόν όλοι οι έλληνες τραγουδιστές, θα ακουστούν ξανά σήμερα το βράδυ στην πισίνα του Οδυσσέα.

Ο Λάκης γνωστός για – τα ψηλά ρεβέρ του – τραγουδάει για 3η συνεχόμενη φορά στους φίλους της ροκ μουσικής, συνοδευόμενος από το γνωστό κιθαρίστα Στέλιο Μακ και την Ευδοκία.

Μαζί με το Λάκη θα εμφανιστεί η Ευδοκία Ράπτη με δισκογραφία στο έντεχνο και ροκ τραγούδι και ο καταπληκτικός κιθαρίστας Στέλιος ΜΑΚ σε μια έκτακτη εμφάνιση με το Λάκη Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος μάλιστα έχει εμφανιστεί και με το Πασχάλη.

Γνωστές επιτυχίες όπως το <<Για να σε εκδικηθώ>>, <<Το παλτό>>, <<Αγώνας ταχύτητας>> κ.α., της Αρλέτας, του Δάντη και του Μητροπάνου εγγυώνται μια ευχάριστη δροσερή βραδιά που αρχίζει στις 22:00 το βράδυ, στο BABYS bar του ξενοδοχείου Οδυσσέας.

Η πισίνα του Οδυσσέα τον τελευταίο καιρό φιλοξενεί κάθε Πέμπτη, με μια ροκ βραδιά το τοπικό συγκρότημα Π – ROCKEΣ και κάθε Δευτέρα, με μια βραδιά γεμάτη έντεχνο – λαϊκό τραγούδι τον Ηρακλή Φάμελο μαζί με τον Γεράσιμο Στούμπανο. Η πισίνα του ξενοδοχείου Οδυσσέα θα φιλοξενήσει και την Ήρα Κατσούδα, με μια παράσταση stand up comedy.

Μετά το Λάκη Παπαδόπουλο το άλλο Σάββατο, ξανά για 3η χρονιά θα εμφανιστεί και ο Πασχάλης με το συγκρότημά του, που έχει χαρίσει βραδιές χορού και αναμνήσεων στην ίδια πισίνα.

Το BABY’S BAR του ξενοδοχείου δέχεται κρατήσεις στο 2621042190


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος