FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα η ημερίδα από τον ΕΛΓΑ και το ΕΒΕ Ηλείας στον Πύργο

Ημερομηνία: 07-03-2017 | Συντάκτης:

elga

Η ασφάλιση και προστασία της αγροτικής δραστηριότητας

 Μία ενημερωτική συνάντηση, με αντικείμενο θέματα που άπτονται όλου του φάσματος της ασφάλισης της αγροτικής δραστηριότητας πραγματοποιεί σήμερα στον Πύργο ο ΕΛ.Γ.Α. σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας.

Η ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Η ασφάλιση και η προστασία της αγροτικής δραστηριότητας και οι προοπτικές της»,  θα πραγματοποιηθεί την στις 09:30 το πρωί, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηλείας, οδός 28ης Οκτωβρίου 1, 4ος όροφος.

Στη συνάντηση στην οποία είναι προσκεκλημένοι αγρότες, γεωτεχνικοί, στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και άλλων φορέων αρμόδιων για αγροτικά θέματα, ενδέχεται να παρευρεθεί και ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κύριος Θεοφάνης Κουρεμπές, αλλά και στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α., καθώς και του Υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Πάτρας.

Οι συμμετέχοντες σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ενημερωθούν σχετικά με θέματα που αφορούν στην ασφάλιση, όπως ο Κανονισμός Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής του ΕΛ.Γ.Α., η Δήλωση Καλλιέργειας Εκτροφής, η Ενεργητική Προστασία, οι Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις, τα προγράμματα ενεργειακής προστασίας και οι Υπηρεσίες που παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΛ.Γ.Α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος