FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα η ειδική έκδοση “Πρωινή Εν Κινήσει” Μέρος Α’

Ημερομηνία: 31-01-2018 | Συντάκτης:

Αν μετρήσουμε τις φορές που σκεφτόμαστε αχ, τι καλά που θα ήταν να είχαμε ένα υπέροχο αυτοκίνητο, μάλλον θα είναι άπειρες στη ζωή μας!  Θα μου πεις, σε κανέναν δεν κόστισε το να ονειρεύεται, ωστόσο ρίχνουμε τελικά νερό στο κρασί μας κι αν δεν μπορούμε να αποκτήσουμε το αυτοκίνητο των ονείρων μας, συμβιβαζόμαστε με αυτό που μπορούμε να έχουμε. Γιατί σήμερα, ένα όχημα, είτε αυτό είναι αυτοκίνητο είτε είναι μηχανή, είναι απαραίτητο για την καθημερινότητά μας και για τις μετακινήσεις μας.

Ο κόσμος των τροχών είναι πολύ μεγάλος και μεταβαλλόμενος, τα νέα μοντέλα είναι κάθε φορά και πιο εντυπωσιακά και λιγότερων απαιτήσεων μια και η τεχνολογία φροντίζει να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη.

Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό το να γνωρίζουμε με ποια κριτήρια πρέπει να επιλέξουμε ένα καινούργιο ή ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, πώς θα το συντηρήσουμε, τι καύσιμο θα καίει, πως θα επιλέξουμε την πιο σωστή και οικονομική ασφάλιση και βεβαίως θα πρέπει να γνωρίζουμε πώς να οδηγούμε με ασφάλεια.

Η «ΠΡΩΙΝΗ» με την ειδική έκδοσή της ‘ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ 2018’ κάνει μια προσπάθεια να μας μυήσει στο τεράστιο χώρο του αυτοκινήτου και να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στους αναγνώστες μας για τις τοπικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με αυτό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος