FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα διαγωνίζεται η καλλιτεχνική ομάδα της Ηλείας για τον καλύτερο κομμωτή της χρονιάς

Ημερομηνία: 13-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 2, Νέα

komotes-ileia-diagwnismos-kalitero-xronias-hairproof-athina6

Το σωματείο καταστηματαρχών κομμωτών Ν. Ηλείας στην επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου Hair Prof στην Αθήνα στον διαγωνισμό για τον καλύτερο κομμωτή της χρονιάς

Η τρίτη κατά σειρά επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου Hair Prof άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα διαρκέσει έως και σήμερα  Δευτέρα 13 Μαρτίου. Σε έναν χώρο 1000 τ.μ. ξεκίνησε ο διαγωνισμός σε γυναικεία και αντρικά κουρέματα και χτενίσματα με σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου κομμωτή της χρονιάς.

komotes-ileia-diagwnismos-kalitero-xronias-hairproof-athina2Οι συμμετέχοντες είναι επαγγελματίες κομμωτές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.  Σήμερα θα διαγωνιστεί η καλλιτεχνική ομάδα του σωματείου καταστηματαρχών κομμωτών Ηλείας με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιάννη Διονυσόπουλο. Μαζί του είναι η κα Παναγιώτα Βένδρα, η κα Ευγενία Κατσάμπουλα, ο κ. Κώστας Παπανδρικόπουλος και ο κ. Ντίνος Πλανήτερος. Οι Ηλείοι κομμωτές θα βρίσκονται στη σκηνή για 45 λεπτά και θα κληθούν να παρουσιάσουν διάφορα χτενίσματα και κουρέματα. Από τον Πύργο ακόμα θα συμμετέχει ο κ. Σάκης Νιάρχος που θα διαγωνιστεί στο αντρικό κομμάτι σε τρία θέματα. Ο κ. Διονυσόπουλος έχει επιπλέον τον ρόλο του κριτή στον γυναικείο τομέα.

komotes-ileia-diagwnismos-kalitero-xronias-hairproof-athina

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η συμμετοχή στην έκθεση του “Tony and Guy”, πρόκειται για έναν διεθνούς φήμης κομμωτή όπου ο ίδιος και η ομάδα του θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριό του να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον τομέα της κομμωτικής.

Το κόστος για την παρακολούθηση του σεμιναρίου ανέρχεται στα 100 € ενώ για το σωματείο του Πύργου ο κ. Διονυσόπουλος έχει εξασφαλίσει ειδική τιμή στα 70 € αφού είχε την τύχη να τους γνωρίσει προσωπικά καθώς ο ίδιος έχει φοιτήσει στην σχολή του στο Λονδίνο. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διαγωνισμού κ. Γεώργιος Μυλωνάς ανέφερε ότι η hair Prof είναι η μοναδική έκθεση για επαγγελματίες κομμωτές που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την κομμωτική αλλά και με το κομμάτι της καλλιτεχνίας στον τομέα αυτό. Περισσότερα από 25 shows από διάσημα ονόματα και εταιρείες του χώρου της κομμωτικής θα καλύψουν τις ανάγκες για ενημέρωση σε κάθε συμμετέχοντα. Όσον αφορά στο διαγωνιστικό κομμάτι όπως ανέφερε ο κ. Μυλωνάς, θα ενισχύσει τον υγιή συναγωνισμό – και όχι ανταγωνισμό – για την ανάδειξη του καλύτερου κομμωτή της χρονιάς.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος