FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα Α.Ε.Λ. και Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 18-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι άλλες δύο ηλειακές ομάδες της Α2 ΕΣΚΑΗ, η Α.Ε.Λεχαινών και ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας αγωνίζονται σήμερα για τη 2η αγωνιστική. Η Α.Ε.Λ. του Γρηγόρη Κακολύρη υποδέχεται  στις 6.30μ.μ. στο «Αέθλειον» τον Φαέθωνα και θέλει το δύο στα δύο, ενώ ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας του Βαγγέλη Κιούφη φιλοξενεί στις 8.30μ.μ., στο κλειστό της Ήλιδας, τον Ποσειδώνα Παραλίας και θα κυνηγήσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: Αχαιός ’47- Ήφαιστος, Παναχαϊκός-Νίκη Πρ., ΕΦΑ-Πήγασος και Κρόνος-Ν.Ε.Π..

Βαγγέλης Κιούφης: «Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει»

Ο παίκτης-προπονητής του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Βαγγέλης Κιούφης, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: «Σημαντική μέρα για μας η αυριανή , καθώς η ομάδα μας θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση της μπροστά στο κοινό της Αμαλιάδας , γεγονός που μας δίνει μεγάλη χαρά και δύναμη.

Θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας καθώς και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα στην πρώτη αγωνιστική . Στόχος μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα , τα αμυντικά ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό . Καλούμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την ομάδα μας και να επιβραβεύσει την προσπάθεια όλων των παιδιών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος