FOLLOW US: facebook twitter

Μαγευτική βραδιά στη Ν. Φιγαλεία από τα «Χρώματα της Ήλιδας»-Ο γιός του Τσιτσάνη στο αφιέρωμα για τον πατέρα του

Ημερομηνία: 09-08-2018 | Συντάκτης:
Ο γιος του Βασίλη Τσιτσάνη Κώστας τίμησε με την παρουσία του την συναυλία στην Ν. Φιγαλεία, ευχαριστώντας με τον τρόπο αυτό την ορχήστρα ‘Τα χρώματα της Ήλιδας» για το αφιέρωμα στον πατέρα του Βασίλη Τσιτσάνη

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιγαλείας πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ μία μοναδική μουσική βραδιά – αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη με την ορχήστρα “Τα Χρώματα Της Ήλιδας”, στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Τίτλος του αφιερώματος ήταν «Ό,τι κι αν πω δεν σε ξεχνώ». Η ορχήστρα από «Τα χρώματα της Ήλιδας» συνεπήρε το κοινό με τις υπέροχες φωνές των ερμηνευτών σε συνοδεία των ταλαντούχων μουσικών οργανοπαικτών. Μάλιστα, με κοινή απόφαση της ορχήστρας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιγαλείας μέρος των εσόδων διατέθηκε για την ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, ενώ στον χώρο συγκεντρώθηκαν χρηματικές δωρεές για τον ίδιο σκοπό. Μεγάλος χορηγός, ακόμη, της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Ζαχάρως.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο γιος του Βασίλη Τσιτσάνη, κ. Κωνσταντίνος Τσιτσάνης, τον οποίο και ευχαρίστησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιγαλείας για την ιδιαίτερη παρουσία του, τον γιο του Βασίλη Τστσάνη Κώστα  όπως και όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που αγκάλιασαν την μουσική αυτή βραδιά.

Από την πλευρά τους τα μέλη της ορχήστρας ευχαρίστησαν για την υπέροχη και πλουσιοπάροχη – όπως είπαν – φιλοξενία τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Φιγαλείας στην όμορφη Ζούρτσα, για την υπέροχη διοργάνωση και βεβαίως τον Κώστα Τσιτσάνη που τους τίμησε με την παρουσά του για δεύτερη φορά, κάνοντας μεγαλύτερη την ανάγκη τους να παίξουν ακόμα κλαύτερα τα τραγούδια του πατέρα του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος