FOLLOW US: facebook twitter

Π.Π. Motocross-Δουνέικα: Επιτυχίες για Α.Ο.Λ.Μ.Ο. και ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.

Ημερομηνία: 29-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Δημήτρης Κοντολέτας κατέλαβε τη 2η θέση στην ΜΧ1.

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο ο 5ος γύρος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Motocross, στην άριστα δομημένη και οργανωμένη πίστα Motocross «Παναγιωτόπουλος Κεραμοποιία» στα Δουνέικα. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη μεγάλη αυτή διοργάνωση και απήλαυσε πλούσιο θέαμα από τους 80 αναβάτες που συμμετείχαν, ανάμεσά τους και 15 από τα ηλειακά σωματεία Α.Ο.Λ.Μ.Ο. και ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.

Στην ΜΧ1, ο Δημήτρης Κοντολέτας της Α.Ο.Λ.Μ.Ο., πήρε τη δεύτερη θέση στο α΄ σκέλος με πρώτο τον Παναγιώτη Κουζή και τρίτο τον Γιώργο Ηλιόπουλο. Στο β΄ σκέλος πήρε την 3η θέση με πρώτο τον Κουζή και δεύτερο τον Τσαρνά.

Ο Νίκος Σωτηρόπουλος κατετάγη 2ος στην OPEN.

 

Στην Open είχαμε πολλές ηλειακές συμμετοχές και μάλιστα δύο από αυτές ανέβηκαν στο βάθρο. Νίκος Σωτηρόπουλος και Ανδρέας Μπαντούνας της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. έκαναν το 2-3 στα δύο σκέλη της κατηγορίας, πίσω από τον Βασίλη Πακαταρίδη που τερμάτισε πρώτος. Τέταρτος ήταν ο Αμαλιαδίτης Σάκης Κονδυλόπουλος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η..

Ο Ανδρέας Μπαντούνας ήταν πολύ ανταγωνιστικός στην OPEN (3ος).

 

Στην Quad, ο περσινός πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κώστας Ντούζος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η., πήρε τη 2η θέση και στα δύο σκέλη πίσω από τον Βασίλη Τριανταφύλλου, ενώ άλλος ένας αναβάτης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η., ο Αλέξανδρος Κατσινέλης κατετάγη τρίτος.

Τέλος, στις κατηγορίες των μικρών αναβατών, στην ΜΧ85 ο Νίκος Κανελλόπουλος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. κατετάγη 5ος και 2ος και στην ΜΧ65 ο Χρήστος Ταμβάκης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. πήρε την 4η θέση.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος