FOLLOW US: facebook twitter

Π.Π. Drift: Κάηκε το Επιτάλιο-Στο βάθρο Τσέλος, Νικολόπουλος (φωτό)

Ημερομηνία: 09-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Νίκος Τσέλος κόντρα στον Γεωργακόπουλο στη φάση των «16».

 

Πλούσιο θέαμα επεφύλασσε ο 4ος Γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift, που διεξήχθη από την ΦΙΜΑ και την Art Of Speed, το Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο του Επιταλίου. 27 οδηγοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ο ήχος από τα φτιαγμένα αυτοκίνητα, ο πυκνός καπνός και η μυρωδιά από τα καμένα λάστιχα, ξεσήκωσαν τους 1000 περίπου θεατές. Και πολύ περισσότερο τους ενθουσίασε η συμμετοχή του δικού μας Νίκου Τσέλου με τον… γορίλα του, το MAZDA RX8, στον χθεσινό τελικό των διπλών περασμάτων στη μεγάλη κατηγορία, Pro. Ο Ηλείος drifter ήταν πολύ δυνατός και αποφασισμένος στο… σπίτι του. Πέρασε εύκολα στην 8άδα με αντίπαλο τον Γεωργακόπουλο και στη συνέχεια απέκλεισε τον Δημητρόπουλο και μπήκε πανηγυρικά στην 4άδα. Εκεί αντιμετώπισε τον μέχρι χθες πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Χρήστο Χαντζαρά από την Αθήνα με BMW E36, τον οποίο κέρδισε με 6-4 και στα δύο περάσματα, μετά από απίθανη μάχη. Στον τελικό ο Τσέλος κοντραρίστηκε με τον μόνο πρώτο πλέον στη Γενική κατάταξη, Τάσο Χάρκα από τη Θεσσαλονίκη με BMW E30. Στο πρώτο πέρασμα ο Χάρκας επικράτησε με 6,5-3,5 και στο δεύτερο πέρασμα παρά την υπερπροσπάθεια του Τσέλου που οδήγησε στα άκρα, ήρθαν ισόπαλοι 5-5 και τη νίκη πήρε ο Χάρκας. Για την 3η θέση ο Χαντζαράς νίκησε εύκολα τον Σπύρο Μανή.

Στην κατηγορία Pro συμμετείχαν επίσης από ηλειακής πλευράς ο Σάκης Χέλμης με OPEL CADETT της Art Of Speed  και ο Νίκος Ζάχος με BMW E30 της ΑΛΕΖ, που έμειναν εκτός 8άδας.

Πρώτος ο Νικολόπουλος

Στην κατηγορία Street Legal , ο Κώστας Νικολόπουλος με BMW E36 M3, της Art Of Speed, κατέλαβε την 1η θέση, με δεύτερο τον μαχητή Παναγιώτη Γρηγορίου, ο οποίος είναι ο  μοναδικός με ειδικές ανάγκες – ικανότητες που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα και μάλιστα είναι πρώτος στη βαθμολογία.  Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν και οι Φώντας Δρακόπουλος με BMW E36 M3 και Γιώργος Καφετζής με TOYOTA CELICA, επίσης της Art Of Speed.

Ο Τσέλος στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην Pro, αγκαλιά με την κόρη του.

 

Ο Νικολόπουλος στην κορυφή της Street Legal.

 

Ο νικητής της Pro, Τάσος Χάρκας.

 

Ο Σάκης Χέλμης στα διπλά περάσματα.

 

Ο Νίκος Ζάχος με αντίπαλο τον Δημητρόπουλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος