FOLLOW US: facebook twitter

Π. Μπράμος: Συντομεύονται οι διαδικασίες για διαγωνισμούς έργων στην Ηλεία

Ημερομηνία: 03-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σειρά σημαντικών αποφάσεων ελήφθησαν στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Παναγιώτη Μπράμου.

Μεταξύ των θεμάτων που εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή είναι:

  • Έγκριση Πρακτικού II της Επιτροπής Διαγωνισμού και Κατακύρωση Αποτελέσματος Δημοπρασίας για την ανάθεση της σύμβασης του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση κατολίσθησης επί της Επαρχιακής Οδού Μιράκα-λάλα-111 Ε.Ο στη θέση “Καζάνι” Ν. Ηλείας» Προυπ. 710.000,00€ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ
  • Έγκριση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙIΙ της Ε. Δ. ανάθεση και διάθεση πίστωσης για υπογραφή σύμβασης της μελέτης: «Συμπληρωματικές μελέτες – Επικαιροποίηση της μελέτης του έργου: Βελτίωση Ε.Ο. Αμαλιάδας – 111 Ε.Ο. στο τμήμα Παράκαμψης Χαβαρίου»,Προεκτιμώμενης αμοιβής 159.500,00€ χωρίς ΦΠΑ»
  • Έγκριση της Διακήρυξης και Προκήρυξης καθώς και Συγκρότηση της Επιτροπής Διαγωνισμού της : Εργολαβίας : « ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Ο ΠΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ Προϋπολογισμός Εργολαβίας: 2.419.354,84 (χωρίς Φ.Π.Α)/3.000.000,00 € (με Φ.Π.Α.) του Υποέργου: ‘’Συντήρηση – βελτίωση Εθνικού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος’’ του Έργου: ‘’ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Δ.Ε. ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π.Δ.Ε. (ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ Π.Κ. 2013 ΕΠ00100000) Χρηματοδότηση Έργου : Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Παναγιώτης Μπράμος επεσήμανε «ότι με κάθε τρόπο προσπαθούμε, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων, να συντομεύσουμε τις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες που διέπουν τους διαγωνισμούς ώστε να υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις και το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσουν οι εργασίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος