FOLLOW US: facebook twitter

Π. Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε την συμφωνία – Δεν αίρουμε την στήριξη στην κυβέρνηση

Ημερομηνία: 12-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Επαναβεβαίωσε την θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι δεν συμφωνούν και δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο Πάνος Καμμένος κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης από τα γραφεία του κόμματος. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι το ζήτημα αυτό δεν θα αποτελέσει αφορμή για πρόωρες εκλογές.

Ωστόσο έθεσε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας λέγοντας ότι «όποιος ακολουθήσει διαφορετική γραμμή, τίθεται αυτόματα εκτός κινήματος, δεν έχει θέσει στο κόμμα και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διευκρίνισε πως την Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας τον ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις και πως είχαν στενή συνεργασία. Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ότι το Μακεδονικό δεν θα προκαλέσει πρόωρες εκλογές. «Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στο τέλος της τετραετίας», είπε.

Κατά τον Πάνο Καμμένο, η συμφωνία περιέχει ακριβώς τους όρους εκείνης που είχε θέσει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο Βουκουρέστι το 2007.

Εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για το μέλλον της συμφωνίας, αφού, όπως είπε, ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ είναι αντίθετος προς αυτή, ενώ έπονται το δημοψήφισμα που έχει εξαγγείλει ο Ζάεφ και η έγκρισή της από την βουλή. Πρόσθεσε, πως εφόσον γίνουν αυτές οι διαδικασίες επιτυχώς θα έρθει προς κύρωση και από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος