FOLLOW US: facebook twitter

Π.Α.Κ. ΗΛΕΙΑΣ: Αντίστροφη μέτρηση με την κατάθεση φακέλου

Ημερομηνία: 10-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την ακύρωση των εκλογών της ΕΠΣΗ

Στην τελική ευθεία μπήκε από χθες η σημαντική υπόθεση περί της ακύρωσης ή μη των τελευταίων εκλογών στην ΕΠΣ Ηλείας, οι οποίες κατά την ΠΑΚ Ηλείας έχουν χαρακτηρισθεί ως παράνομες μέσα από αυθαίρετες διαδικασίες.

Ήδη η δικαστική λειτουργός κα Σπυριδούλα Πετροπούλου παρέλαβε χθες τον σχετικό φάκελο με όλα τα στοιχεία της υπόθεσης τα οποία και θα εξετάσει προκειμένου σε σύντομο πλέον χρονικό διάστημα να εκδώσει την απόφασή της.

Στην διάρκεια της επίδοσης των απαραίτητων νομικών και άλλων εγγράφων ήταν σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΚΗ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Μπηλιώνη, όπως και αρκετοί φίλοι τη Κίνησης που ενδιαφέρονται για την έκβαση της υπόθεσης.

Από την πλευρά της διοίκησης της ΕΠΣ Ηλείας, δεν παρευρέθηκε κανένας παρά μόνο ο δικηγόρος της… προφανώς, όπως σχολιάστηκε από μέλη της ΠΑΚΗ δεν χρειάστηκε η φυσική παρουσία κανενός του ΔΣ. Του αρκούσε ο νομικός εκπρόσωπος τον μισθό του οποίου, πληρώνουν για τα καλά μέσω της ΕΠΣΗ όχι οι διοικ. σύμβουλοι και ο Πρόεδρος αλλά τα ηλειακά σωματεία από την τσέπη τους!…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος