FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος: Συλλαλητήριο χθες για τη Μακεδονία

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:

Στο κέντρο του Πύργου, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι το προγραμματισμένο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.  Όλοι όσοι παραβρέθηκαν αναφέρθηκαν στην ιστορική αλήθεια ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Ο Γιώργης Τάκη Δόξα και ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ήταν οι κεντρικοί ομιλητές του συλλαλητηρίου, ενώ μήνυμα έστειλε και ο Ηλείος μουσικοσυνθέτης, Ηλίας Ανδριόπουλος, μιας και είχε προσκληθεί από τους διοργανωτές αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ομιλία του κ. Καμπόσου, που έκανε τους παριστάμενους να ξεσπάσουν πολλές φορές σε χειροκροτήματα και να φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία.

Ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής περίπου 50 ατόμων, κινήθηκε περιμετρικά του χώρου του συλλαλητηρίου, φωνάζοντας τα δικά τους συνθήματα.

Στο περιθώριο του συλλαλητηρίου συγκεντρώθηκαν υπογραφές για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο καθηγητής Γιώργος Κουρκούτας – που είχε και το συντονισμό των ομιλιών – και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αναγέννεσις στο δήμο Πύργου Χάρης Μιχαλακόπουλος. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και άλλοι τοπικοί φορείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος