FOLLOW US: facebook twitter

“Πυροβολεί” ο Παναγόπουλος

Ημερομηνία: 09-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos-panagopoulos

Πανηλειακός-Ηλειακός Λ.   5-0

Ξανά δύο γκολ, στη χθεσινή εύκολη νίκη επί του Ηλειακού

Του Παύλου Τσάμη

Ο Πανηλειακός πέτυχε άλλη μια εύκολη νίκη, επί του Ηλειακού Λεχαινών αυτή τη φορά, με 5-0 στο δημοτικό στάδιο Πύργου. Ήταν η 16η νίκη των ερυθρόλευκων σε 17 αγώνες ενώ σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ο Φώτης Παναγόπουλος σκόραρε δις, έφτασε τα 8 γκολ φέτος  και καλύπτει επάξια το κενό του τραυματία Μπεγλεκτσή. Ο Πανηλειακός στο α΄ ημίχρονο έδειξε θετικά στοιχεία, δεδομένου ότι ο Ηλειακός έπαιζε καλά την αλληλοκαλύψεις, κρατούσε τη μπάλα και προσπαθούσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο χωρίς όμως  να καταφέρει να  απειλήσει. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Παναγόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα Βόσσο και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0. Στο 33΄ σε σέντρα του Σκοζάι, ο Παναγιωτόπουλος αστόχησε σε κεφαλιά και στο 37΄ φάουλ του Σκοζάι από αριστερά ο Παναγιωτόπουλος με ωραία κεφαλιά, στην αντίθετη γωνία, έκανε το 2-0. Στο 38΄ ο Χατζηστάμου βγήκε τετ-α-τετ με τον Βόσσο αλλά μαρκαρίστηκε και ο Βόσσος απέκρουσε το κοντινό σουτ.  Στο 42΄ ωραίο γύρισμα του Χατζηστάμου από δεξιά, βρήκε τον Πλαστουργό, ο οποίος με απίθανη ενέργεια πλάσαρε στη γωνία κι έκανε το 3-0.

Άλλα δύο γκολ στο β΄ μέρος

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 64΄ σε γύρισμα του Παναγόπουλου ο Πλαστουργός έπιασε «αέρα» και στο 67΄ υπέροχο γυριστό σουτ του Πλαστουργού, πέρασε λίγο άουτ.  Στο 70΄ ο Πλαστουργός σούταρε από δεξιά, απέκρουσε ασθενώς ο Βόσσος και ο Χατζηστάμου πήρε το ριμπάουντ κι έγραψε το 4-0.

Στο 88΄ είδαμε ένα γκολ-λουκούμι από τον Παναγόπουλο, που πήρε την ασίστ από τον Πλαστουργό, μπήκε στην περιοχή και σούταρε στην απέναντι γωνία, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Βόσσο.

Διακρίθηκε όλη η αμυντική γραμμή του Πανηλειακού ενώ πολύ καλοί ήταν οι Στούπης, Γκουβέρος, Σκοζάι, Χατζηστάμου, Πλαστουργός και φυσικά ο Παναγόπουλος. Από τον Ηλειακό, που έπαιξε φιλότιμα,  ξεχώρισαν οι Στριγγάς, Κουρής, Παναγιωτόπουλος. Καλή η διαιτησία του Παυλόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  34 μέρες μετά τον τραυματισμό του, ο Κώστας Βλαχόπουλος επέστρεψε στα γήπεδα, καθώς μπήκε αλλαγή στο 72ο λεπτό του χθεσινού αγώνα.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Παπαπέτρου, Μπουρνέλης, Στούπης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς (14΄ λ.τρ. Γκουβέρος), Σκοζάι (46΄ Χατζηαράπης), Χατζηστάμου, Παναγόπουλος, Πλαστουργός, Σωτηρόπουλος (72΄ Βλαχόπουλος).

Ηλειακός: Βόσσος, Στριγγάς, Μαρινόπουλος (46΄ Μαράτος), Κουρής, Μουσερής, Τριτάρης, Μπάχα, Σώκαλης (72΄Κεφαλίδης), Γκούσκος, Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος