FOLLOW US: facebook twitter

Πτώσεις δέντρων και καθαρισμοί δρόμων

Ημερομηνία: 23-12-2017 | Συντάκτης:

Η παρατεταμένη βροχόπτωση, ευτυχώς χωρίς μεγάλη ένταση , στις περισσότερες περιοχές της Ηλείας, έχει δημιουργήσει μικρά αλλά αντιμετωπίσιμα προβλήματα.
Αυτά αφορούν κυρίως σε πτώσεις δέντρων και κατολισθήσεις, ενώ μικρής έκτασης είναι και τα προβλήματα στα ορεινά όπου έπεσε χιόνι σε Αστρά, Λαμπεία και Ορεινή.

Σε ότι αφορά τις χιονοπτώσεις έως χθες το μεσημέρι, έγινε καθαρισμός των δρόμων στα δύο χωριά της Ηλείας που βρίσκονται σε μεγαλύτερο υψόμετρο τον Αστρά και την Ορεινή, καθώς και στους πάνω μαχαλάδες της Δίβρης.

Στο δήμο Αρχ. Ολυμπίας είχαμε πτώσεις δέντρων (πεύκων) μέσα στην πόλη της Ολυμπίας δίπλα στο Camping Diana όπου προκλήθηκαν και ζημιές σε περιφράξεις, όπως επίσης στα Άσπρα Σπίτια, τον Κλαδέο, τον Πλάτανο. Στη Λαμπεία είχαμε και πτώσεις βράχων στην Ε.Ο. Πατρών – Τριπόλεως (Ε.Ο. 111)

Πτώσεις πεύκων είχαμε και στην περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στο Σαμικό και τη Βρίνα, όπου τα πεσμένα δέντρα διέκοψαν και την κυκλοφορία στην περιοχή για αρκετή ώρα. Δέντρα έπεσαν και στην είσοδο της Αλφειούσας αποκλείοντας και εκεί την κυκλοφορία.  Σε όλες τις περιπτώσεις επενέβη δύναμη της Πυροσβεστικής για την κοπή και απομάκρυνση των δέντρων…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος