FOLLOW US: facebook twitter

Πρώτη «γκέλα» οι «ερυθρόλευκοι»

Ημερομηνία: 14-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Ηλειακός Λεχαινών- Ξενοφών Κρεστένων 1-1

Επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία ο Ηλειακός

Την πρώτη του «γκέλα» στο τρέχον πρωτάθλημα έκανε ο Ξενοφών, ο οποίος στο γήπεδο Κουρτεσίου ανεδείχθη ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον τυπικά γηπεδούχο Ηλειακό Λεχαινών, που από την πλευρά του επιβεβαίωσε την ανοδική του τροχιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου μάλιστα ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό αγώνα με τον Μπάρκα (1-0). Έκτοτε η ομάδα των Κρεστένων είχε κι άλλες καλές στιγμές να πετύχει ακόμα ένα τέρμα. Όμως στο 9’ το σουτ του Μιλοσέσκι πέρασε άουτ, στο 23’ σε κόρνερ του Μιλοσέσκι την κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου μπλόκαρε ο Βόσσος και στο 30’ σε συνδυασμό Μπακατσέλου- Κωνσταντόπουλου και σουτ του τελευταίου μπλόκαρε επίσης ο Βόσσος. Στο αντίποδα ο Ηλειακός είχε ένα καλό σουτ άουτ του Παναγόπουλου στο 21’.

Στην επανάληψη το ματς ήταν πιο ισορροπημένο και στο 53’ σε σουτ από πλάγια του Μπακατσέλου έδιωξε ο Βόσσος, ενώ στο 62’ ο Κουτρουμπής έδιωξε σε φάουλ του Τσουκαλά.

Όσο περνούσε ο χρόνος οι «γαλάζιοι» αύξαναν την πίεσή τους και στο 80’ σουτ του Παναγόπουλου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 86’ σε φάουλ του Τσουκαλά με προβολή ο Εντρίτ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Μάλιστα δύο επτά αργότερα η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη θα μπορούσε να έχει φτάσει και στη νίκη, αλλά σε φάουλ του Τσουκαλά έδιωξε με γροθιές ο Κουτρουμπής. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς στις καθυστερήσεις ένα φάουλ του Μιλοσέσκι που μπλόκαρε ο Βόσσος και κράτησε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Βόσσος, Σταματόπουλος (16’ Μαράτος), Κόστα, Κουρής, Μουσερής, Τριτάρης, Μπάχα, Γκούσκος (75’ Εντρίτ), Παναγόπουλος, Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος.

ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Ζαπάντης, Πλατανίτης, Τσάμπρας, Δαβουρλής, Μπακατσέλος, Κουτσογιαννάκης (72’ Χαραλαμπόπουλος), Μπάρκας, Μισοσέσκι, Κωνσταντόπουλος (48’ Λιαμπότης).

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος