FOLLOW US: facebook twitter

Πρόταση μορφής κατά του δημάρχου Πύργου από τον Τάκη Αντωνακόπουλο

Ημερομηνία: 10-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

antonakopoulos-takis

Ζητά ο Τάκης Αντωνακόπουλος να καταθέσει σύσσωμη η αντιπολίτευση για 24 δόσεις και όχι μόνο

Να καταθέσουν όλοι μαζί Πρόταση Μομφής κατά του δημάρχου Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή, καλεί σύσσωμη την αντιπολίτευση, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος για το θέμα της μη αποστολής αιτήματος των 24 δόσεων στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και άλλων προτάσεων που θεωρεί ότι δεν έχουν σταλεί στα αρμόδια υπουργεία από τον δήμο Πύργου. Ειδικότερα αναφέρει:

«Τελειωμό δεν  έχουν τα κατορθώματα του Δημάρχου Πύργου κου ΛΙΑΤΣΗ, μέσω των  οποίων  καθημερινά  καταστρέφει την τοπική οικονομία και κοινωνία. Μετά την  υπογραφή της υπουργικής απόφασης από την υφυπουργό Οικονομικών κα Παπανατσιου, σχετικά με τις ευεργετικές ρυθμίσεις για  αποπληρωμή σε  24 δόσεις των  ληξιπροθέσμων οφειλών στο  δημόσιο χωρίς  προσαυξήσεις, ανακαλύφθηκε οτι ο δήμος ΠΥΡΓΟΥ  ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ, παρότι έχει  κηρυχτεί πλημμυρόπληκτος.

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ  και  τα παλικάρια του έκαναν πάλι το  θαύμα τους.Δεν  απέστειλαν την σχετική πρόταση που ειχε  αποφασιστεί  στο δημοτικό συμβούλιο. Να  υπενθυμισουμε οτι η  δημοτική αρχη δεν απέστειλε προσφατα στον  υπουργό ΠΑΙΔΕΙΑς  την  απόφαση  του δημοτικού συμβουλίου για  την  διατήρηση του Τιμήματος ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΚΑΙ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στο  ΤΕΙ  ΠΥΡΓΟΥ.

Δεν απέστειλε  καμια πρόταση στην πρόσφατη προκηρυξ η για  ΥΠΟΔΟΜΕΣ  του  υπουργείου ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ενώ  ειχε έτοιμη και  ώριμη την πρόταση για το 1Ο ΛΥΚΕΙΟ.Δεν  απέστειλε καμία  πρόταση  στην τελευταία προκήρυξη του υπουργείου ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ για  δημιουργία  νέων δομών  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος