FOLLOW US: facebook twitter

Πρόοδος Σαλμώνης: Άλλη μια επιτυχημένη σεζόν

Ημερομηνία: 26-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άλλη μια αγωνιστική περίοδος πέρασε για το σωματείο της Σαλμώνης, την Πρόοδο, η οποία φέτος αγωνίστηκε στον πρώτο όμιλο της Β΄ κατηγορίας και κατετάγη πέμπτη σε ισοβαθμία με τον Ατρόμητο Βαρβάσαινας και τον Άφοβο Βροχίτσας. Η ομάδα πέτυχε την παραμονή της που ήταν και ο στόχος του συμβουλίου.

Σημείωσε 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες κι’ έφτασε τους 27 βαθμούς, με συντελεστή τερμάτων (24-30). Είναι σίγουρο, πως η ομάδα, θα μπορούσε και νωρίτερα να σωθεί, αν δεν υπήρχε ο παράγοντας διαιτησία, ο οποίος ήταν δυσμενής για την ομάδα σε τρεις αγώνες καθοριστικούς.

Η κατά γενική ομολογία μέτρια πορεία οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα αντιμετώπισε αγωνιστικά προβλήματα, καθώς απουσίασαν τουλάχιστον στον πρώτο γύρο βασικοί παίκτες. Τέλος καλό όμως, όλα καλά!

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και πρόσφεραν τα πάντα για την ομάδα ήταν, ο παίκτης και προπονητής Λάμπης Πατσούρης, «ψυχή» της ομάδας στον οποίο το ΔΣ δίνει πολλές ευχαριστίες και οι Αθανασούλης, Ασημακόπουλος Νίκος, Πέρρας, Μπούσι, Τρικάμης, Αλεξανδρόπουλος Πάνος και Γεώργιος, Διονυσόπουλος, Κατσώλης Χρήστος και Πάνος, Γεωργόπουλος, Μπιλάι, Κατσίγιαννης, Τζανής, Μπαλτζώης, Τσιμάνης, Βέρρας, Αγγελόπουλος Ευθυμίου Γιάννης, Ασημακόπουλος Άγγελος, Αθανασόπουλος, Σπερδούλης και ακόμη ο Νίκος Γεωργίου, ο Θωμάς Γιαννακόπουλος.

Οι σκόρερ των 24 γκολ της ομάδας: ο Χρήστος Κατσώλης 8, ο Γ. Αλεξανδρόπουλος 4, από τρία οι Παν. Αλεξανδρόπουλος, Μπιλάι, δύο ο Πατσούρης και από ένα οι Βέρρας, Διονυσόπουλος, Ν. Ασημακόπουλος, Γεωργίου.

Πάνω από όλους το Δ.Σ. εκφράζει ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας που βοηθούν ποικιλοτρόπως να υπάρχει, να δραστηριοποιείται αυτή η ομάδα, όπως είναι                                    ο Τζανέτος-Χρώματα, ο Νίκος Μπακοβασίλης (Λαμπαδάριος), ο πατριώτης Νίκος Ανδριόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γ. Ανδριόλας κι όλοι οι χωριανοί φίλοι της ομάδας και πάνω από όλα το ελαιοτριβείο Αφών Σκυλλάκου. Γίνεται μια προσπάθεια ανακατασκευής του γηπέδου Σαλμώνης και προς τούτο αντιπροσωπεία του ΔΣ επισκέφθηκε τον αντιδήμαρχο Πύργου     κ. Μπέλτσο και ζήτησε την παρέμβασή του για θεραπεία του προβλήματος. Αυτές τις μέρες θα  γίνει η γενική συνέλευση, ώστε να βγει νέο συμβούλιο που θα πάρει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος