FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτομαγιά στο Κουνουπέλι: Όλος ο Κάμπος διασκέδασε στο γλέντι που διοργάνωσε ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 03-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Μ. Μπαλαούρας και Ν. Μοράντ στοχεύουν στην τουριστική αξιοποίηση της περιοχής και ένταξή της στο ΕΣΠΑ

Για μια ακόμα χρονιά, οι κάτοικοι του Ηλειακού κάμπου, γιόρτασαν την Δευτέρα από το μεσημέρι και μετά, την Πρωτομαγιά στο Κουνουπέλι, στην εκδήλωση που στήθηκε με φόντο τα ιαματικά λουτρά στις εκδηλώσεις του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, όπου ολόκληρες οικογένειες αλλά και πολύς νεαρόκοσμος πέρασαν μια ευχάριστη μέρα.

Με χορό, τραγούδι, ζωντανή μουσική και πλούσια εδέσματα, ψητούρα από τις ψησταριές που είχαν εγκαταστήσει οι επαγγελματίες της περιοχής, το αδιαχώρητο στην κυριολεξία από τις 1 το μεσημέρι και μετά, αφού ήταν κατειλημμένα όλα τα τραπεζοκαθίσματα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Πρωτομαγιάτικης γιορτής, ενώ δεν έλειψαν και οι παραδοσιακοί χοροί από τα μέλη του Χορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρδας.

Επί της υποδοχής ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ που διασκέδασε με την οικογένειά του, τους συνεργάτες του αντιδημάρχους  από τον δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης Α. Μίγκο, Λ. Δημόπουλο, Α. Χαμουζά  και Χρ. Παλαιολόγο, την πρόεδρο του ΝΠ Αθλητισμού και Πολιτισμού Α. Γεωργιοπούλου και τους συμπολίτες του, σε δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τουριστική ανάδειξη του Κουνουπελίου, τονίζοντας ότι έχει προχωρήσει η συνεργασία με την ΕΤΑΔ για την 2ετή παραχώρηση του Κουνουπελίου στο δήμο και σύντομα θα ακολουθήσει δημοπράτηση για καντίνα στην παραλία, ξαπλώστρες και τραπεζοκαθίσματα. Τέλος ανέφερε ότι μετά τη διετία ευελπιστεί να μπορέσει να προχωρήσει η συνολική ανάδειξη των λουτρών με ένταξη του Κουνουπελίου στο ΕΣΠΑ.

Το «παρών» στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς έδωσε και ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας που ως γνωστόν δίνει μεγάλο αγώνα στηρίζοντας όλες τις πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης. Ο κ. Μπαλαούρας τόνισε ότι κατάφεραν έστω και για 2 χρόνια αντί ενός μικρού μθσώματος να παραχωρηθεί το Κουνουπέλι στο δήμο και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί σε αυτές τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής που διαθέτει όλα τα φόντα, τις ιαματικές πηγές, τα παλιά ξενοδοχεία και το φυσικό κάλος, να γίνει το Κουνουπέλι στο στολίδι του Ηλειακού κάμπου.

Το Πρωτομαγιάτικο σκηνικό στο Κουνουπέλι συμπλήρωναν περίπτερα με λουλούδια, γλάστρες και Πρωτομαγιάτικα στεφάνια…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος