FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτιές των ΓΕΛ σε Αμαλιάδα και Κάμπο

Ημερομηνία: 01-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Υψηλές βαθμολογίες πέτυχαν και οι μαθητές των Γενικών Λυκείων σε Αμαλιάδα και Κάμπο, κάποιοι μάλιστα ξεπέρασαν και τα 19.000 μόρια, ενώ και ο πρώτος των πρώτων όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ μας, ο Δημήτρης Βόσσος προέρχεται από σχολείο του Ηλειακού κάμπου και συγκεκριμένα το Λύκειο Λεχαινών.

Σταμάτης Αλεξανδρόπουλος,  ΓΕΛ Λεχαινών, 19067 μόρια

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την βαθμολόγια μου, συγκέντρωσα 19067 μόρια στη Θετική κατεύθυνση αλλά προς το παρών δεν έχω αποφασίσει ποια σχολή θα δηλώσω πρώτη. Κινούμαι μεταξύ Ιατρικής και Πολυτεχνείου γιατί και τις δύο σχολές τις πιάνω αλλά τώρα καλούμαι να αποφασίσω με την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού μου. Βεβαίως για να φτάσω ως εδώ, μελέτησα πολύ και μεθοδικά, είναι αποτέλεσμα σκληρής προετοιμασίας με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, ωστόσο άξιζε τον κόπο. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου, τους καθηγητές και τους φροντιστές μου που με στήριξαν σε αυτήν μου την προσπάθεια, που έγινε και μέσα σε δύσκολες συνθήκες , γιατί εκτός από το διάβασμα είχαμε και τις παλινωδίες της κυβέρνησης με τις Πανελλαδικές, αλλά τέλος καλό, όλα καλά».

Γεωργία Καλύβα, ΓΕΛ Βάρδας, 18.807 μόρια

«Είμαι χαρούμενη για την επίδοση μου και ευχαριστώ τους γονείς και τους καθηγητές μου για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση τους. Στόχος μου είναι η Φαρμακευτική ή το Χημικό, δεν έχω όμως ακόμα αποφασίσει. Δεν ήταν σίγουρα μια εύκολη χρονιά αλλά προσπάθησα να περάσει με όσο το δυνατό λιγότερη κούραση και εξάντληση».

Ζωή Παπανικολάου, ΓΕΛ Ανδραβίδας, 18.548 μόρια

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα καθώς στόχος μου είναι η Ψυχολογία ή η Νομική. Δεν έχω ακόμα αποφασίσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια, τους καθηγητές και τους φροντιστές μου που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το καιρό. Το συστηματικό διάβασμα και η οργάνωση του χρόνου, χωρίς άγχος, είναι η μόνη ουσιαστική συμβουλή που μπορώ να δώσω μετά από αυτήν την εμπειρία».

Αλέξανδρος Μανιάτης του Κωνσταντίνου – 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας 18.370

«Ήταν μια πολύ απαιτητική χρονιά, με αρκετές θυσίες για το στόχο μου, αλλά σε λογικά πλαίσια. Στο να γράψω καλά συνέβαλε η βοήθεια που είχαν από τους γονείς μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο… Μελέτησα συστηματικά και με πολύ προσπάθεια από την 1η λυκείου, ώστε να μην αφήσω κενά σε βασικές γνώσεις. Πρώτη μου επιλογή είναι το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή Μηχανολόγων Μηχανικών της Πάτρας και νομίζω ότι έχω πετύχει αυτό το στόχο»

Μαρίζα Λευκαδίτη του Δημητρίου ΓΕΛ Βαρθολομιού – 18.050

“Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που σε κάθε επιτυχία αλλά και σε κάθε απογοήτευση με στήριξε και με στηρίζει, στους υπέροχους καθηγητές μου για την βοήθεια και την αφοσίωση τους στο έργο αυτό αλλά και στους φίλους μου…Σίγουρα στερήθηκα σημαντικά πράγματα στην καθημερινότητα μου, ενώ δεν έλειπαν τα νευρά και τα δάκρυα.. πάντως όταν οι κόποι δικαιώνονται, όλα αυτά αξίζουν. Στόχος μου είναι οι ιατρικές και φαρμακευτικές σχολές.

Αθανάσιος Θωμόπουλος του Δημητρίου – 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας 18.038

«Είμαι ικανοποιημένος. Ήταν μια ιδιαίτερα κουραστική χρονιά, αλλά με πρόγραμμα, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Στερήθηκα και εξόδους και άλλες δραστηριότητες, αλλά τα κατάφερα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τις αδερφές μου. Μάλιστα με την μια που είμαστε δίδυμοι, δώσαμε μαζί εξετάσεις, είχαμε και οι δύο καλά αποτελέσματα, οπότε και η χαρά στο σπίτι μας είναι διπλή.

Όσο για την επιλογή σχολής, ακούγονται πολλά για το τρίτο πεδίο και δεν έχω κατασταλάξει».

Μαρία – Ζωή Γεωργοπούλου του Βασιλείου ΓΕΛ Βαρθολομιού – 18.025

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την βαθμολογία μου. Με πολύ κόπο και πολλές θυσίες κατάφερα να πετύχω ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα στο οποίο συνέβαλαν οι καθηγητές και η οικογένεια μου. Στόχος μου είναι το Οικονομικό (ΣΣΑΣ)»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος