FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτιά για την παράταξη «Πρωτοβουλία Οδοντιάτρων Ηλείας» στις εκλογές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας

Ημερομηνία: 20-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

odontiatroi-1

Στις εκλογές των οδοντιάτρων προσήλθε ως μέλος και ο διοικητής του Νοσοκομείου Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος που ωστόσο δεν ήταν υποψήφιος.

Συνεχίζουν ακόμα πιο δυναμικά

Η παράταξη «Πρωτοβουλία Οδοντιάτρων Ηλείας» που διατηρούσε ως τώρα την πλειοψηφία στο Δ.Σ, έφερε ξανά πρωτιά στις χθεσινές εκλογές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία τους στον Πύργο, με δύο υποψήφιους συνδυασμούς. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική, ψήφισαν 89 μέλη του Συλλόγου και έλαβαν η Πρωτοβουλία οδοντιάτρων Ηλείας συνολικά 52  ψηφοδέλτια με 5 έδρες και η «Σύγχρονη Οδοντιατρική Πορεία Ηλείας» με επικεφαλής τον Γεράσιμο Κουμουνδούρο 37 ψηφοδέλτια με 3 έδρες.

odontiatroi-2

Εκλέγονται

Για το Δ.Σ Από την  «Πρωτοβουλία Οδοντιάτρων Ηλείας»:

Γαλανόπουλος Αλέκος, Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, Μουστάκη Αικατερίνη, Παπαγεωργακόπουλος Περικλής. Από την παράταξη «Σύγχρονη Οδοντιατρική Πορεία Ηλείας» Γεωργιόπουλος Ηλίας, Κουμουνδούρος Γεράσιμος και Σπίνος Πέτρος.

Για την Ε.Ε. Τακτικά μέλη  Ξυνής Άλκης, Πανουτσοπούλου Κανέλλα και Τσαούση Σωτηρία- Αμαλιάδα-

Αναπληρωματικά μέλη Αθανασόπουλος Χρήστος, Παρνασσά Μάρθα και Δαλιάνη Αθηνά

Για την Ε.Ο.Ο: Μπούρας Ανδρέας, Σπίνος Πέτρος.

odontiatroi-3

Συνεχίζουμε δυναμικά και την νέα τριετία

Ο απερχόμενος πρόεδρος και επανεκλεγείς στο Δ.Σ Αλέκος Γαλανόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εκλογών, ευχαριστώντας όλους τους συναδέλφους τους που τίμησαν την παράταξή τους με την ψήφο τους. Τόνισε δε,  ότι θα συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς, με ενημερωτικές ημερίδες για τους οδοντιάτρους και επιστημονικές εκδηλώσεις, αλλά και με ακόμα μεγαλύτερο ενεργό ρόλο στην κοινωνία. Όπως είπε, κατά την διάρκεια της θητείας τους ο Οδοντιατρικός Σύλλογος είχε ενεργοποιηθεί έντονα στα κοινωνικά θέματα της Ηλείας μαζί με τους άλλους επιστημονικούς συλλόγους- όπως λ.χ για τα σκουπίδια στον Πύργο- η το Χαμόγελο του Παιδιού  και σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο με μεγαλύτερη ακόμα δραστηριότητα. Ο  κ. Περικλής Παπαγεωργακόπουλος συμπλήρωσε ότι μέσα στους στόχους τους, είναι η διοργάνωση Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συλλόγου στην Ηλεία, το είχαν ήδη προτείνει αλλά τελικά δεν το κατάφεραν κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας τους, τώρα ωστόσο πιστεύουν ότι θα το υλοποιήσουν γιατί ο  Νομός το δικαιούται και μπορεί να το στηρίξει.

odontiatroi_koumoundouros

Ο εκπρόσωπος της παράταξης «Σύγχρονη Οδοντιατρική Πορεία Ηλείας» κ. Γεράσιμος Κουμουνδούρος τόνισε ότι οι οδοντίατροι της Ηλείας δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους και γι αυτά τα πράγματα θα παλέψουν την επόμενη μέρα όσοι είναι στο Δ.Σ

Από την πλευρά του ο  εκπρόσωπος του συνδυασμού «Σύγχρονη Οδοντιατρική Πορεία» κ. Γεράσιμος Κουμουνδούρος Ο εκπρόσωπος της παράταξης «Σύγχρονη Οδοντιατρική Πορεία Ηλείας» κ. Γεράσιμος Κουμουνδούρος τόνισε ότι οι οδοντίατροι της Ηλείας δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους και γι αυτά τα πράγματα θα παλέψουν την επόμενη μέρα όσοι είναι στο Δ.Σ και θα προσπαθήσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών, καθώς βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

odontiatroi-galanopoulos

Ο απερχόμενος πρόεδρος και επανεκλεγείς στο Δ.Σ κ. Αλέκος Γαλανόπουλος και ο κ.  Περικλής Παπαγεωργακόπουλος από την πλειοψηφούσα παράταξη, τόνισαν ότι συνεχίζουν με ακόμα περισσότερα σχέδια τα δράση τους για την νέα τριετία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος