FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτιά για την παράταξη Κατσώλη στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Ημερομηνία: 04-06-2018 | Συντάκτης:

Η παράταξη «Νέα Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ηλείας» με επικεφαλής το Γρηγόρη Κατσώλη, αναδείχθηκε πρώτη στις εκλογές που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου, για την ανάδειξη νέου ΔΣ, οργάνων και εκπροσώπων στην ΠΟΑΣΥ στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.

Η παράταξη του Γρηγόρη Κατσώλη έλαβε 141 ψήφους σε σύνολο 301 ψηφισάντων και τρεις έδρες. Η παράταξη του Παναγιώτη Ζώντου «Ενωτικό Συνδικαλιστικό Κίνημα Αστυνομικών «ΕΣΚΑ» έλαβε 77 ψήφους και δύο έδρες, ενώ η παράταξη του απερχόμενου προέδρου Ηλία Παναγούλη «Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών» έλαβε 70 ψήφους και επίσης δύο έδρες.

Από την πρώτη παράταξη εκλέγονται οι Γρηγόρης Κατσώλης, Γιάννης Ντόμαρης και Νώντας Παναγιωτούλιας, από τη δεύτερη οι Παναγιώτης Ζώντος και Αντώνης Χαρίτος και από την τρίτη οι Ηλίας Παναγούλης και Μαρίνης Αχτύπης.

Για την ΠΟΑΣΥ εκλέγονται από την πρώτη παράταξη οι Παρασκευάς Νεοφώτιστος, Δημήτρης Παρτάλης και Διονύσης Δέρβος. Από τη δεύτερη οι Παναγιώτης Ζώντος και Αντώνης Χαρίτος και Νίκος Κοτσώνης από την τρίτη παράταξη.

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ θα αποτελέσει γρίφο για γερούς λύτες, αφού οι συσχετισμοί θα οδηγήσουν σε συνεργασίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος