FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτάθλημα ΜΤΒ Δ.Ελλάδας και Πελοποννήσου στα Διάσελλα

Ημερομηνία: 08-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

karampalis

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας  σε συνεργασία με τον Ποδηλατοδρόμο  Πύργου και την κοινότητα Διασέλλων,  μετά την περυσινή επιτυχημένη διοργάνωση του Πρωταθλήματος ΜΤΒ στα Διάσελλα  διοργάνωσαν και φέτος επιτυχημένα και άρτια τον αγώνα. Σε μια διαδρομή υπόδειγμα ΜΤΒ  που, χαρίζοντας σε όλους πανέμορφη θέα μέχρι την Ζάκυνθο από το λόφο του Αη Λιά,  άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για τους αθλητές αλλά και πλήθους θεατών που βρέθηκαν στα δύο τεχνικά μονοπάτια για να θαυμάσουν τους αθλητές.

Περίπου 75 συμμετέχοντες από όλες τις κατηγορίες  χάρισαν υπέροχο θέαμα. Συμμετείχαν σωματεία από την Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο και με τον Ποδηλατοδρόμο να πρωταγωνιστεί και στις 3 κατηγορίες Μάστερ με νικητή στη Γ΄ τον Γιάννη Καράμπαλη (κεντρική φωτογραφία) στην Β΄ τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο  και 4ο τον Παναγιώτη Μανωλόπουλο και την Α΄ τον Διονύση Μπέρτσο όλοι τους αθλητές του Ποδηλατοδρόμου! Στην κατηγορία εφήβων ο Ποδηλατοδρόμος αρκέστηκε στο βάθρο με τον Κώστα Λαδά στην 4η  θέση και στην 3η με τον Χαράλαμπο Τσέλλο από τα Διάσελλα.

podilasia

Στους παίδες ο Κώστας Καράι έδωσε τον καλύτερο εαυτό του  ενώ η μεγάλη μάχη στην ανδρών εξελίχθηκε ανάμεσα στον περυσινό νικητή και τον Κώστα Κούβελα του Ποδηλατοδρόμου. Από την εκκίνηση ξεκίνησε σκληρή μάχη με μια πτώση και δυο μηχανικά προβλήματα από τον Κούβελα που αρκέστηκε στην 2η θέση και τον Γιώργο Κουλολιά επίσης αθλητή της πυργιώτικης ομάδας να τερματίζει στην 6η θέση!

Τέλος μια πτώση για τον αθλητή Θοδωρή Θεοδωρόπουλο του κόστισε μερικά ράμματα στο χέρι που διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κρέστενας για την αντιμετώπισή του, ύστερα από τις πρώτες βοήθειες που του παρείχε ο Ερυθρός Σταυρός που κάλυψε άρτια τον αγώνα και το ιατρικό προσωπικό. Την ερχόμενη Κυριακή ο Ποδηλατοδρόμος θα αγωνιστεί σε Τρίπολη και Λάρισα.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος