FOLLOW US: facebook twitter

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος δολοφόνος

Ημερομηνία: 04-04-2017 | Συντάκτης:

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 23χρονη σύζυγός του

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει όπως αναμενόταν άλλωστε ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος που συνέβη στις 20 Μαρτίου στον Πύργο και αποκαλύφθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή. Ο 27χρονος Πακιστανός που σκότωσε και με τη βοήθεια ενός 19χρονου ομοεθνή του, τεμάχισε τον 30χρονο φίλο του, απολογήθηκε χθες αργά το μεσημέρι για τις πράξεις του. Οδηγήθηκε μαζί με την 23χρονη ΡΟΜΑ σύζυγό του ενώπιον του Ανακριτή Ηλείας και για περίπου μια ώρα που παρέμεινε ενώπιών του, ανέφερε τα όσα συνέβησαν αποδεχόμενος την πράξη του.

Ο δράστης παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο ενώπιον του Ανακριτή. Ομοίως και η 23χρονη παρουσιάστηκε στον Ανακριτή όπου για περίπου μισή ώρα εξήγησε τα όσα γνώριζε για την υπόθεση, δηλαδή το ότι αντιλήφθηκε στην μεταφορά του πτώματος στη βαλίτσα, περί τίνος πρόκειται, πράξη για την οποία δεν μίλησε έως ότου βρέθηκε στην Ασφάλεια και απάντησε στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών.

Ο 27χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ η 23χρονη σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης κάθε μήνα το πρώτο πενθήμερο στο οικείο αστυνομικό τμήμα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος