FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις δώρων για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Ημερομηνία: 14-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

rousopoulos

Με τα χρώματα του έρωτα…

Οι επαγγελματίες  έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζουν τα καταστήματά τους, για να υποδεχθούν τους απανταχού ερωτευμένους, που θα αναζητήσουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Είτε είστε οπαδοί της γιορτής των ερωτευμένων είτε όχι, μπορείτε να κάνετε την ημέρα μια μοναδική εμπειρία για σας και το έτερον ήμισυ!

Η αγορά σας παρέχει ότι μπορείτε να φανταστείτε σε σχήμα πάντα καρδιάς και κατά προτίμηση κόκκινο!!!!!!!!!

eleni-asimakopoulou

Ελένη Ασημακοπούλου

Ανθοπωλείο Ασημακόπουλος

Συνήθως τα μπουκέτα έχουν τη τιμητική τους, όμορφα κόκκινα τριαντάφυλλα δεμένα σε ωραία μπουκέτα, μικρά και μεγάλα προτιμώνται από τους ερωτευμένους, είναι άλλωστε κλασική αξία για αυτή τη μέρα.

rousopoulos-roloi

Αλέξης Ρουσσόπουλος

Ασήμι-Χρυσός Ρουσόπουλος

Τα κοσμήματα είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να δείξουμε την αγάπη μας την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.  Είτε είναι από ασήμι είτε από χρυσό θα εκφράσουν τον ερωτά σας με τον καλύτερο τρόπο.

 

maria-patsiou

Μαρία Πάτσιου

Ζαχαροπλαστείο Patsios

Η σοκολάτα έχει την τιμητική της! Μικρά σοκολατάκια, όμορφα καπ κέικ και τούρτες σε σχήμα καρδιάς θα σας προσφέρουν τη πιο γλυκιά απόλαυση για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου.

 

mania-diamantopoulou

Μάνια Διαμαντοπούλου

Οδός Ονείρων

Σήμερα θα υποδεχτούμε τους ερωτευμένους με ένα μενού ειδικά φτιαγμένο για την ημέρα! Σας προτείνουμε αφροδισιακή παέγια θαλασσινών και επιδόρπιο γλυκιές καρδιές από σοκολάτα!

 

gwgw-danika

Γωγώ Δανίκα

MustCosmetics

Με έκπτωση 20% στο μακιγιάζ και 10% στα προϊόντα το mustcosmeticsθα φροντίσει τη μέρα των ερωτευμένων να είστε πανέμορφη! Εκμεταλλευτείτε την πολύ καλή προσφορά και συγχρόνως ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ.

dia-xeiros

Ιωάννα Αλεξανδροπούλου

Δια χειρός

Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους! Επιλέξτε τη μέρα και κάντε τη ακόμα πιο μοναδική συνοδεύοντάς τη με ένα μονόπετρο και γιατί όχι ; με μια πρόταση γάμου.

 

 

giannis-dionusopoulos

Γιάννης Αργυρόπουλος

Κουρείο-Κομμωτήριο YIANNIS

Είναι πολλές οι προτάσεις για τη σημερινή μέρα, και βεβαίως η εμφάνισή σας οφείλει να είναι ξεχωριστή! Σας ευχόμαστε να είστε κάθε μέρα ερωτευμένοι!

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος